Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

De Vief Heringe

De Vief Heringe

In de rustieke en bourgondische sfeer van de Watermolen van Ophoven is Buitenplaats De Vief Heringe gevestigd. Een toegankelijk, gastvrij, kind- en hondvriendelijk toevluchtsoord voor wandelaars, fietsers, dagrecreanten en andere levensgenieters.

De oorspronkelijke molenaarswoning, de oude werkplaats van de molenaar maar zelfs direct naast het draaiend maalwerk kun je van: bourgondische streekgerechten, speciaal bieren en goede wijnen genieten.

Met twee grote terrassen direct aan de waterkant is Buitenplaats De Vief Heringe een ideale pleisterplaats, waar je in alle rust van Limburgse gastvrijheid kunt genieten.

De Vief Heringe in het stadspark van Sittard biedt ook ruimte voor groepen, bijeenkomsten, koffietafels, feesten en vergaderingen. Door de verschillende ruimten is er altijd wel een passende mogelijkheid te reserveren voor 10 tot ruim 100 gasten. 

Vanuit De Vief Heringe zijn een aantal wandelroutes uitgezet.  

Met z'n ouderwetse gezelligheid is De Vief Heringe een gastvrij en warm welkom voor iedereen.
De Vief Heringe - Foto 0
De Vief Heringe - Foto 1
De Vief Heringe - Foto 2

Voorzieningen


  • Oplaadpunt e-bike

Openingstijden


Maandag t/m donderdag van 11.00-21.00 uur geopend.
Vrijdag t/m zondag van 10.00-21.00 uur geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar De Vief Heringe. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Heringe in Sittard!

Ontdek De vief Heringe in de watermolen van Ophoven in het stadspark van Sittard. 
Lees verder

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!