Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

De Vief Heringe

In de rustieke en bourgondische sfeer van de Watermolen van Ophoven is Buitenplaats De Vief Heringe gevestigd. Een toegankelijk, gastvrij, kind- en hondvriendelijk toevluchtsoord voor wandelaars, fietsers, dagrecreanten en andere levensgenieters.

De oorspronkelijke molenaarswoning, de oude werkplaats van de molenaar maar zelfs direct naast het draaiend maalwerk kan genoten worden van: bourgondische streekgerechten, speciaal bieren en goede wijnen. 

Met twee grote terrassen direct aan de waterkant is Buitenplaats De Vief Heringe een ideale pleisterplaats, waar in alle rust genoten kan worden van Limburgse gastvrijheid.

De Vief Heringe in het stadspark van Sittard biedt ook ruimte voor groepen, bijeenkomsten, koffietafels, feesten en vergaderingen. Door de verschillende ruimten is er altijd wel een passende mogelijkheid te reserveren voor 10 tot ruim 100 gasten. 

Vanuit De Vief Heringe zijn een aantal wandelroutes uitgezet.  

Met z'n ouderwetse gezelligheid is De Vief Heringe een gastvrij en warm welkom voor iedereen.

Voorzieningen


  • Oplaadpunt e-bike

Openingstijden


Maandag t/m donderdag van 11.00-21.00 uur geopend.
Vrijdag t/m zondag van 10.00-21.00 uur geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Activiteiten

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar De Vief Heringe. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Heringe in Sittard!

Ontdek De vief Heringe in de watermolen van Ophoven in het stadspark van Sittard. 
Lees verder

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!