Detail

Bistro Bie Jeanneke

Vinkenbergstraat 2
Schin op Geul
Dé plek in Schin op Geul en omgeving waar historie en lekker eten samenkomen!

Bistro bie Jeanneke ligt op een idyllische plek met uitzicht op het kerkplein van Schin op Geul, aan de rand van Mergelstadje Valkenburg aan de Geul.

Bij Bistro Bie Jeanneke kun je terecht voor een hapje en een drankje, een bourgondische lunch, diner of een borrel. Het interieur ademt een warme gezellige en authentieke sfeer uit. Bij mooi weer is het extra genieten op het ruime zonovergoten terras.

Kom snel eens langs en laat je verrassen!

Aanbieding

Bistro bie Jeanneke & Brasserie Amuseer wandeling!
Aan de wandel tussen Wijlre & Schin op Geul! Een mooie wandeling door de mooie omgeving van Schin op Geul!
Natuurlijk met iets lekkers voor onderweg. Bistro bie Jeanneke & Brasserie Amuseer (Wijlre) hebben samen een geweldige wandelroute van 11 kilometer door het prachtige Heuvelland uitgezet.

Je bepaalt zelf op welke locatie je start! Op beide locaties geniet je van een heerlijk gerecht. Prijs € 15,- per persoon. Reserveren is gewenst!
+7

OpeningstijdenDe keuken is op maandag en donderdag t/m zondag van 11:30 tot 20:30 uur geopend (ook avondkaart). Bistro Bie Jeanneke is op dinsdag en woensdag gesloten.


Voorzieningen


  • Open haard
  • Speelhoek
  • Terras

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Bistro Bie Jeanneke. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!