Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Koffie en high tea in Zuid-Limburg

De leukste hotspots voor het perfecte genietmoment

De lekkerste koffie en high tea in Zuid-Limburg

Coffeelovers en theeleuten komen helemaal aan hun trekken in Zuid-Limburg. Barista’s in hippe koffietentjes toveren versgemalen koffiebonen om tot het perfecte genietmoment. Jezelf en een ander uitgebreid in de watten laten leggen doe je tijdens een high tea. In Zuid-Limburg geniet je van de lekkerste kop koffie of high tea op de mooiste locaties: in het hart van de stad, op een sfeervol dorpsplein of omringd door groene heuvels.

Hier moet je zijn!

High tea tips!

Culinair Miljoenenlijn

Speciaal voor haar reizigers biedt De Miljoenenlijn sfeervolle en nostalgische lunchritten en high-tearitten, gecombineerd met een stoomtreinrit aan. Genietend van prachtige vergezichten over het Zuid-Limburgse Heuvelland, krijgen reizigers een uitgebreide lunch of high-tea geserveerd in het klassieke Pullman-salonrijtuig!

Boek nu!

Afternoon Tea bij Hotel Creusen

In Ierland wordt er in de namiddag thee gedronken met zoete en hartige lekkernijen. Een traditie die in dit hotel graag in ere wordt gehouden! Geniet dagelijks tussen 14:00 en 17:00 uur van verschillende theesoorten, vergezeld van zoetige en hartige lekkernijen.

Reserveer nu!

Nog meer lekkers...

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website