Powerarea Driftbaan

Indoor-fun voor volwassen kinderen

Sinds augustus 2016 is Kerkrade een ‘leisure dome’ rijker, namelijk Powerarea: een gebouw met 11.000 vierkante meter aan indoor activiteiten. Karten, driften, paintballen en maar liefst acht (binnenkort tien!) escape rooms! Het kind in mij springt nu heel hard op en neer. Ik sleurde vriendinnen Anne en Martine mee om goed gebruik te maken van het slechte weer vandaag.

Bekijk de vlog!

Uit de escape room ontsnappen lukt nét niet (nog maar één puzzel, ARGH!), maar het maakt het niet minder leuk als je – net als wij – gek bent op puzzelen en spelletjes. Gelukkig zijn er nog een boel andere rooms te kraken. Terwijl wij de driftbaan op gaan, loopt een groep mannen als onderdeel van een vrijgezellenfeest de paintball area in, maar er lopen ook koppeltjes rond en een kinderfeestje. Vanaf zes jaar kun je je al vermaken bij Powerarea. Er is overigens ook een ‘gewone’ kartbaan.

Naast Powerarea is er in Zuid-Limburg natuurlijk nog veel meer leuks indoor te doen als het regent. Wat is jouw favoriete indoor activiteit in Zuid-Limburg?

Liefs, Jenneke