Jenneke bezoekt Shimano Experience Center

Voor alle fietsers, roeiers en vissers: Shimano Experience

Of ik even wilde ervaren hoe het was om off grid op een mountainbike te zitten. “Eh… hier binnen?” -“Jazeker.” En zo kreeg ik een 3D-bril op mijn hoofd en stapte ik op een heel bijzondere, computergestuurde fiets die de ruwe tocht simuleerde die mijn ogen dachten te zien, met wind erbij en alles. Wow! Bij het pas geopende Shimano Experience Center in Valkenburg huur je voor €25,- per dag een fiets, kun je vissen in het daarachter gelegen water en vind je simulatoren voor roeiers, fietsers en vissers.

Bekijk de vlog!

Ik vond het een echt speelparadijs en ik zag meer mensen die hun innerlijke kinderen lekker lieten spelen op de apparaten, want je mag alles uitproberen en ervaren. Nu ben ik geen visser, maar op de simulator ving ik de ene na de andere. Achter mij een enorm scala aan hengels en daarnaast een gedeelte met fietsen en fietsonderdelen. Ook enkele fietsen van bekende wielrenners (pap, iets voor jou!) en roeiapparaten.

Na mijn speeluurtje en een bezoekje aan de visvijver, huurde ik een e-bike voor het ‘echte werk’. Mmm… heerlijk! Fietsen door het Limburgse landschap langs de routepunten die ik normaal gesproken te voet afleg. En snél dat ik was ;). Misschien toch een nieuwe serie vlogs overwegen: Jenneke fietst door het Heuvelland. Wel op e-bike dan. Wie gaat er met me mee?

Liefs, Jenneke