Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Actief in de grotten

pas wel op voor je hoofd!

Wil jij de mergelgrotten op een heel unieke manier ontdekken? Laat je verrassen door de bijzondere avonturen die je in deze donkere en stille wereld beleeft. Je bent toch niet bang aangelegd, hè?

Ondergrondse activiteiten

ASP Adventure

Discover the unknown! Voor een onvergetelijke ervaring stap je 40 meter onder de grond op een speciale fiets en betreed je de duisternis. In de grotten van Valkenburg verzorgt ASP spannende grotbiketochten door het mysterieuze mergellabyrint. De gidsen vertellen je alles over de geheimen van de groeve, waarna jij door de grotten fietst die de blokbrekers eigenhandig hebben uitgehouwen. In het schijnsel van je fietslamp opent zich steeds een klein stukje van het eeuwenoude gangenstelsel, met al haar bijzondere verhalen. Zie jij de prehistorische fossielen langsflitsen? Vergeet vooral niet te bukken!

Lees meer

A GoGo

A GoGo Valkenburg is de spannendste heuvel van Limburg met indoor en outdoor activiteiten voor jong en oud. Ontdek de spannende grotten en ga de strijd aan tijdens een sessie Lasergame of Paintless Paintball. Sluit de middag of avond af met een heerlijke barbecue of buffet in het grotchalet, je kijkt je ogen uit in deze enorme ondergrondse ruimte!

Lees meer

Survival Limburg

Grottentocht en Grotsurvival in de gangen van het Mergelstelsel. In de Geulhemmergroeve, met in totaal 406 gangen en meer dan 25 km lengte wordt je uitgedaagd om aan spannende activiteiten deel te nemen. Gewapend met een kaars zoek je je weg in deze onderaardse wereld. En wil je een stapje verder? Dan dagen wij je uit voor de Grotsurvival, een avontuurlijke en meer fysieke tocht waarbij je je grenzen zult verleggen!

Lees meer

Meer over mergel in Zuid-Limburg

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website