Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Evenementen & festivals

Zuid-Limburg bruist van de activiteiten en evenementen!

Update: Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle evenementen tot 1 september afgelast. Contacteer de desbetreffende (evenementen)organisaties en aanbieders voor de laatste updates. 

Zuid-Limburg bruist van de activiteiten en evenementen! Tijdens wervelende jaarlijks terugkerende evenementen wordt Zuid-Limburg omgetoverd in een wereld van muziek, theater, zang en dans.

Wat wil je beleven?

  1. Evenementen

    Evenementen Bekijk hier de evenementenagenda van Zuid-Limburg

  2. Tentoonstellingen en exposities

    Tentoonstellingen en exposities Geef je bezoek aan Zuid-Limburg extra kleur door het bezoeken van een van de tijdelijke exposities en tentoonstellingen.

  3. Rondleidingen, excursies & workshops

    Rondleidingen, excursies & workshops Zuid-Limburg is de perfecte plek voor bijzondere stadsbezoeken, rondleidingen en excursies.

Tickli - Ticketshop Limburg
Tickli - Ticketshop Limburg www.tickli.nl

Tickets voor al deze evenementen bestel je heel gemakkelijk bij onze eigen Ticketshop Limburg! Ook voor tickets van attracties, excursies en arrangementen.

 

Naar de website van Tickli.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website