Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

wielrennen zon schaduw

Ontdek de mooiste wielrenroutes van Zuid-Limburg

Toproutes vol toppen

Er zijn routes zat als je wilt wielrennen in Zuid-Limburg. De meest populaire wielrenroutes in dit fietsparadijs, willen we je niet onthouden. Volg de profs op de Amstel Gold Race Finale, trakteer jezelf op een vlakke maar wonderschone fietsroute langs de Maas en daag jezelf uit op zowel Nederlandse als Belgische beklimmingen in de grensstreek.

Top 3 mooiste wielrenroutes in Zuid-Limburg

Grenzeloze fietsroutes

Limburg Cycling en Grimpeur hebben grensoverschrijdende wielrenroutes gemaakt, waar het vaak net iets rustiger vertoeven is. De routes brengen je over onontdekte heuvels en wegen in Zuid-Limburg en daarbuiten. Van 50 tot 100 kilometer, van licht glooiend tot heuvelachtig.

Dit vind je ook leuk!