Detail

Vlak langs de Maas Zuid-Limburg

Het Zuid-Limburgse landschap is bij uitstek geschikt voor een prachtige wielrennerstocht. Deze wielrenroute is een ware beleving waarbij je verschillende bekende colletjes, zoals de Fromberg, aan zult doen. Ook fiets je een stukje door de Belgische voerstreek. Er zijn echter ook verschillende vlakke stukken, waardoor er flink wat snelheid gemaakt kan worden. Gedurende de route komt je langs allerlei Limburgse dorpjes zoals Valkenburg, Simpelveld en Meerssen. Ook de verschillende Maas-dorpjes, zoals Eijsden en Elsloo, zijn meer dan de moeite waard. Je zult versteld staan van de prachtige natuur en de mooie vergezichten die je onderweg tegenkomt. Parkeren en starten kan bijvoorbeeld in Simpelveld, op de markt. Deze route is niet bewegwijzerd, maar is beschikbaar voor GPS (GPX bestand) en Garmin.

Start- en eindpunt


Kasteel Elsloo, Maasberg 1, 6181 GV Elsloo

Soort route


Wielrenroute

Afstand


92,4 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt