Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn weer volledig open. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Theaters in Zuid-Limburg

Ssst… de voorstelling gaat bijna beginnen

In de theaters van Zuid-Limburg waan je je even helemaal ergens anders, vergeet je de tijd en is je blik niet weg te krijgen van de bühne. Daar gebeuren de meest fantastische dingen! Spectaculair ballet, een ontroerende opera, hilarisch toneel of een intiem concert; bereid je voor op een avond vol vermaak. Of je nou vertrekt met een lach of een traan, een bezoek aan onze theaters is altijd vol verrassingen.

Ontdek de theaters in Zuid-Limburg

Ga voor een bijzondere theaterbeleving naar het Openluchttheater in Valkenburg. Naar het ontwerp van de beroemde architect Pierre Cuypers is dit theater al sinds 1916 het decor van allerlei intieme voorstellingen. Beleef hier de perfecte zomeravond.

Peggy
Peggy over Parkstad Limburg Theaters

Kijk eens wat vaker in het programmaboekje van Parkstad Limburg Theaters. Er zit echt voor iedereen wat bij: jong of oud, als je een voorliefde hebt voor klassiek of juist modern, dolkomische toneelstukken, theatercolleges en zelfs opera’s.

Ontdek meer kunst in Zuid-Limburg

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website