Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Openluchttheater Valkenburg

Openluchttheater Valkenburg

Beleef de unieke sfeer in een ‘droom van een theater’! In de zomermaanden kunt u genieten van tal van (inter)nationale artiesten met wereldmuziek, folk, klassiek, chansons, jazz, pop, cabaret en kindertheater.

Kom genieten in het oudste en mooiste openluchttheater van Nederland; Openluchttheater Valkenburg anno 1916 en daarmee vierde het theater in 2016 haar 100 jarig bestaan. Het ontwerp is van de vermaarde architect Pierre Cuypers.

In het monumentale amfitheater brengen (inter)nationale artiesten klassiek, wereldmuziek, opera, pop, jazz, theater en familievoorstellingen.


+3
Openluchttheater Valkenburg - Foto 0
Openluchttheater Valkenburg - Foto 1
Openluchttheater Valkenburg - Foto 2
Openluchttheater Valkenburg - Foto 3

Openingstijden en tarieven


Tickets zijn online te koop, bij de voorverkoopadressen en aan de avondkassa.

De voorstellingen gaan altijd door. Bij slecht weer wijken we uit naar een geschikte binnenlocatie!

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Openluchttheater Valkenburg. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!