Bron Van Europa 2

Zuid-Limburg in
de bron van Europa

Ontdek de rijke historie van Zuid-Limburg in virtual reality

Al duizenden jaren staat Zuid-Limburg en haar omringende omgeving aan de bron én kern van het verhaal van dit werelddeel. Grote verhalen of kleine gebeurtenissen, millennia of decennia geleden. Beleef onze geschiedenis en verhalen nu zelf via onze VR film Zuid-Limburg; ‘de Bron van Europa’!

Bekijk de Virtual Reality film 'Bron van Europa'

Je kunt de Virtual Reality film 'Bron van Europa' op drie manieren bekijken:

  1. Start de film door erop te klikken. Klik tijdens het kijken op het scherm van de film en houdt je linker muisknop ingedrukt. Je kunt nu, door de computermuis te bewegen, alle kanten op draaien.

    Bekijk je de film via een smartphone of tablet? Gebruik dan je vinger om het scherm te bewegen, of beweeg het apparaat zelf. Kijk goed om je heen en luister naar ons verhaal.

  2. Heb jij thuis al een Virtual Reality bril, of een apparaat dat als Virtual Reality bril gebruikt kan worden in combinatie met een smartphone? Gebruik deze apparatuur dan volgens de daarvoor bestemde richtlijnen. In dit geval zit je midden in de VR-Film en kun je om je heen kijken door je hoofd te bewegen. Pas op voor de Romeinen!

  3. Liever een volledige beleving met een professionele Virtual Reality bril? Bezoek dan onze Visit Zuid-Limburg Experience in Valkenburg (Th. Dorrenplein 5, Valkenburg).

Meer over de geschiedenis van deze regio

Nederland in lockdown

Blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd drukte is het advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.