Detail

Escape Centrum Sittard

Escape Centrum Limburg & VR Experience Sittard
Midden in het centrum van Sittard kun je terecht voor diverse leuke activiteiten. Organiseer je een bedrijfsuitje, kinderfeestje of gewoon een leuk dagje uit? De mogelijkheden zijn eindeloos! Vanaf 2 tot 60 personen of meer. 

Escape Rooms:

Escape Room Face Down
De meest succesvolle bende ter wereld heeft een spoor achtergelaten, weet jij ze te vinden? 3-6 personen (niveau medium).

Escape Room Helstraat 666
Weet jij, inclusief het team, het geheim van pastoor Jean te ontdekken en de uitgang van deze enerverende, sinistere kamer te vinden? 2-6 personen (niveau easy).

Escape Room The Haunted Office
Wat had de 2e prototype computer van E.V.I.L. computers te maken met de bizarre gebeurtenissen die hier in de jaren '80 plaatsvonden? Kun jij, inclusief het team, de E.V.I.L. computer uitschakelen? 2-6 personen (niveau medium).

Escape Room The Lost Wizard
Rudimir was een vriendelijke tovenaar die zijn leerlingen alles over de wereld van magie leerde. Zijn meest recente onderzoek naar de vierde dimensie zorgde er echter voor dat hij in gevaar verkeerde. 2-5 personen (niveau hard).

Het Mysterie van de Verdwenen Tovenaar (Kinder Escape Room)
Help jij de verdwenen tovenaar Rudimir weer terug te keren naar de echte wereld? De oude Tovenaar is nogal verstrooid maar heeft toch wat aanwijzingen achtergelaten zodat je samen met je vriendjes of gezin de puzzels kunt oplossen binnen een uur. Deze Escape Room is speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar.  

VR Escape Games:

Er zijn 17 hele bijzondere Virtual Reality Escape Games & Adventure Games te spelen bij Escape Centrum Limburg! Stap in de betoverende wereld die Virtual Reality heet en speel een Escape Room zoals je die nog nooit gespeeld hebt! 

Doe dingen die je in het echte leven niet zou durven en ervaar prachtige en buitengewone werelden in Virtual Reality. VR Escape Room Escape The Lost Pyramid en Beyond Medusa's Gate zijn gebaseerd op de wereld van Assassin’s Creed Origins. 

Bij VR Escape Room Prince of Persia; Dagger of Time moet je samenwerken om te ontsnappen uit ‘The Fortress of Time’. Speel daarnaast Huxley, Alice in Wonderland, Survival, House of Fear en vele andere! 

Virtual Reality:

Kriebels in de buik in een levensechte achtbaan of lopen over een plank vanuit een lift op de 80e verdieping? Maar ook schietspellen, Cyberpong, levensecht Fruit Ninja en nog veel meer. Er is een ruime keuze aan games. 

Axe Throwing:

Bijlengooien, darten maar dan in het groot. Laat dat oergevoel in je naar boven komen en gooi, met alles wat je in je hebt, de bijl richting het doel, de bullseye. Het werpen met bijlen is een sport voor iedereen, of je nu man of vrouw bent, groot of klein. Het draait meer om techniek dan om kracht. Het nieuwste uitje voor collega’s, vrienden, families of vrijgezellenfeesten.

(B)arcade:

Met flipperkasten, racing playseats, arcadekasten als Pong, Catch The Light en The Terminator. Maar ook Pacman, Airhockey, Fortnite en nog veel meer!

Tips

Ook voor kinderen biedt Escape Centrum Sittard diverse leuke activiteiten aan. De magische Kinder Escape Room 'Het Mysterie van de Verdwenen Tovenaar' bijvoorbeeld!
Of een hele toffe Virtual Reality Experience met tal van leuke, grappige, spannende games en natuurlijk de (B)Arcade met flipperkasten, racing playseats, arcadekasten als Pong, Catch The Light en The Terminator. Maar ook Pacman, Airhockey, Fortnite en meer!
Ideaal voor gezinnen en kinderfeestjes.
+11

Openingstijden


Maandag t/m woensdagmiddag: op aanvraag. Woensdag van 17.30-22.00 uur geopend.Donderdag en zondag van 10.00-22.00 uur geopend.Vrijdag en zaterdag van 10.00-23.30 uur geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Escape Centrum Sittard. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!