Detail

Powerarea

Powerarea is een indoor entertainment center met vele activiteiten onder één dak in het Limburgse Heuvelland. Dé locatie voor een geweldig dagje uit met je vrienden, familie of collega's. Powerarea biedt vermaak voor jong en oud!

Met onder andere karten op de indoor kartbaan met twee verdiepingen en tunnel, lasergame area, drie karaoke-rooms, bowlen op zes banen, prison area, paintballen, drie jeu de boules banen en drie dartbanen is er volop te beleven! Tussendoor kun je van een drankje en hapje in één van de drie bar area's genieten.

Voor een complete dag uit biedt Powerarea diverse combi-arrangementen aan voor onder andere vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes en teamuitjes. 

Daarnaast beschikt Powerarea over meerdere ruimtes voor diverse gelegenheden, zoals; (thema)feesten, vergaderingen, presentaties en meer. Een terras is ook aanwezig. Powerarea heeft het allemaal!

Openingstijden


Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.00-23.00 uur geopend.
Woensdag van 13.00-23.00 uur geopend.Zaterdag van 10.00-23.00 uur geopend.
Zondag van 10.00-22.00 uur geopend.

Tijdens vakantieperiodes en feestdagen gelden andere openingstijden. Raadpleeg de website voor meer informatie.


Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Powerarea. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!