Detail

Powerarea

Ontdek Powerarea: dé bestemming voor een onvergetelijk dagje uit in het prachtige Limburgse Heuvelland! Of je nu met vrienden, familie of collega's komt, hier vind je plezier en vermaak.

Laat de adrenaline stromen op de indoor kartbaan met twee verdiepingen en tunnel, daag je vrienden uit voor een spannend potje lasergamen, zing je longen uit je lijf in een van de drie karaoke kamers, of gooi een strike op een van de tien bowlingbanen. En dat is nog maar het begin!

Ontsnap uit de Prison Area, een paintballveld voor intense gevechten en vier dartbanen voor wat meer ontspannen plezier, is er altijd iets te doen bij Powerarea. En vergeet niet te genieten van een verfrissend drankje en een smakelijk hapje in een van de twee gezellige bars.

Op zoek naar een complete ervaring? Ontdek de diverse combi-arrangementen voor vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes en teamuitjes.

Bovendien biedt Powerarea verschillende ruimtes voor allerlei gelegenheden, van themafeesten tot zakelijke vergaderingen en presentaties. 

En op het terras is het ook mogelijk om van het buitenleven te genieten. Bij Powerarea vind je alles wat je nodig hebt voor een dag vol plezier en entertainment!

+5

Openingstijden


Maandag: gesloten.
Dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.00-23.00 uur geopend.
Woensdag van 13.00-23.00 uur geopend.
Zaterdag van 10.00-23.00 uur geopend.
Zondag van 10.00-22.00 uur geopend.

Tijdens vakantieperiodes en feestdagen gelden andere openingstijden. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Powerarea. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!