Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Paradijsvogels Schapendrijven Cottessen

Demonstratie schapendrijven (familieversie) door een enthousiaste herder die hun kudde heideschapen in Cottessen op het buitenverblijf Hoeve ten Bosch beheren. Je ziet niet alleen de Border Collies in actie, maar vooral kun je met je groep zelf schapen drijven in diverse praktijk-oefeningen.

Tevens wordt er een teamversie aangeboden die uitgebreider is en waar het serieuze aspect van samenwerken en communicatie binnen de groep aan bod zal komen. Ook de persoonlijke rollen die van nature ingevuld worden, komen aan de orde. De begeleiding is dan met twee mensen. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Openingstijden en tarieven


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Paradijsvogels Schapendrijven Cottessen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!