Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Zondag in het Zuiden

Samen erop uit!

Zo'n dag die zich voor je uitstrekt. Waarop alles nog mogelijk is. Doen waar je zin in hebt. Samen erop uit. De natuur in, het terras op. Shoppen of sporten. Actief of heerlijk lui. Wordt het buiten plezier of binnen vertier? Met familie en vrienden erbij of gewoon met het eigen gezin? Zondag is de ideale dag om naar het zuiden af te zakken, want op zondag in het zuiden, hoef je je nooit te vervelen. Was het maar elke dag zondag!

Top 5: om leuk samen te doen op zondag

1

Picknicken in het Heuvelland

Inpakken en wegwezen. Met een gevulde mand op pad, neerstrijken in een mooi weiland midden in het bos of Heuvelland. De bal mee, de zon op je deken, de tijd vergeten. Ook leuk: combineer een fietstour met een picknick!

Lees meer
2

Ontdek de Brunssummerheide

Heide, bos, zand, water en uitgestrekte vergezichten. De Brunssummerheide is nog echt een plek waarop je volop kunt genieten en tot rust kunt komen. De ideale plek dus om de week in alle rust af te sluiten.

Lees meer
3

Wandelen door het BloteVoetenPark in Brunssum

Een vrij gevoel, letterlijk en figuurlijk dicht bij de natuur. Het enige wat je hoeft te doen, is je schoenen uit te trekken en de verschillende soorten ondergrond hun werk laten doen.

lees meer
4

Wandelen tussen de gehoede schapen in Schaapskooi Mergelland

Schaapskooi Mergelland ligt op één van de mooiste plekjes van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Hier geniet je van het Geul- en Gulpdal landschap dat voor sportievelingen én rustzoekers heel wat te bieden heeft.

lees meer
5

Gamen, golfen, bowlen en meer in LeisureDome Kerkrade

Eigenlijk maakt het niet zo veel uit waar je zin in hebt: naar de film, een partijtje GlowGolf in het donker, lekker voetballen bij de soccerarena, met zijn allen in een escape room, springen in het grootste trampolinepark van de Euregio of gezellig bowlen of actief gamen. Je vindt het allemaal onder één dak bij LeisureDome Kerkrade.

lees meer

Tips voor jouw zondag in het zuiden van onze blogger!

Laura bezoekt... Fun Valley

Ook leuk om te doen

Tip van Rob (41), vader van Cas (10) en Oscar (8)
Tip van Rob (41), vader van Cas (10) en Oscar (8) Tip van Rob die van een ontspannen zondag in Zuid-LImburg houdt

Laatst ben ik op zondag samen met een vriend en onze zonen gaan mountainbiken in de grotten, terwijl de vrouwen gingen shoppen. Later hebben we elkaar allemaal getroffen op het terras. Een heerlijke dag was dat. Vrienden, familie actief ontspannen samen met de kids, goed eten en veel gezelligheid. Zo mag van mij iedere zondag zijn!

Ontdek meer familie-uitjes

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website