Detail

Essential Movements

Ben je op bezoek in het mooie Valkenburg aan de Geul en op zoek naar een fijne activiteit die ook nog bijdraagt aan je welzijn? Dan ben je bij Essential Movements aan het juiste adres!

Essential Movements is een 'One stop shopping center' aangaande gezondheid, welzijn en vitaliteit en is gelegen op het mooie Par’Course terrein waar gezondheid, beweging en natuur centraal staan. 

Naast een breed scala aan therapievormen zoals Acupunctuur, Shiatsu, (kids)Yoga, Mindfulness, Wim Hof method, Voetreflex, Feng Shui, Osteopathie et cetera waarin alle essentiële elementen voor fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid met elkaar verbonden worden, bieden de medewerkers ook een heel scala mooie activiteiten aan.

Kom genieten van een mooie Klankschalensessie, Meditatie, (Kids)Yoga, een heerlijke Massage of zelfs een meerdaagse Detox-retreat! Bijna alles is mogelijk. 

Individuele sessies en maatwerk programma's zijn beschikbaar voor particulieren en groepen, evenals gerichte zakelijke evenementen. Bezoek de website of stuur een e-mail met je vragen en laat je verrassen door een veelzijdigheid aan activiteiten die niet alleen geweldig zijn om te ervaren, maar ook nog bijdragen aan je gezondheid!  

De medewerkers heten je van harte welkom!

Tips

Gestrest? Vermoeid? Ziek? Of gewoon toe aan verandering of een heerlijke week vol ontspanning en leefstijltips?
Boek dan een driedaagse Detox-retreat! Deze zorgt voor een complete reset van het lichaam tot op moleculair niveau en bevat verschillende therapieën die wetenschappelijk zijn onderzocht.
Raadpleeg de website voor meer informatie!
+14

Openingstijden


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Deze praktijk is voor rolstoelgebruikers toegankelijk en is tevens met een lift bereikbaar. Een invalidenparkeerplaats is aanwezig.

Georganiseerd door Essential Movements

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Essential Movements. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!