Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Essential Movements

Essential Movements is een way of life. Door alle essentiële elementen voor de gezondheid (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) met elkaar te verbinden vind je jouw unieke manier om het beste in jezelf naar boven te halen.

Aanbieding

Gestrest? Vermoeid? Ziek? Of gewoon toe aan verandering of een heerlijke week vol ontspanning en leefstijltips? Kom dan naar de Essential Living Week! Deze week zorgt voor een complete reset van het lichaam tot op moleculair niveau en bevat verschillende therapieën die wetenschappelijk zijn onderzocht. Raadpleeg de website voor meer informatie! 
+11

Openingstijden en tarieven


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Deze praktijk is voor rolstoelgebruikers toegankelijk en is met een lift bereikbaar. Een invalidenparkeerplaats is aanwezig.  

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Essential Movements. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!