Detail

De Stoerderie

Welkom in De Stoerderie! 

Een uniek zespersoons vakantiehuis op een heerlijke plek in het Heuvelland. Wanneer je houdt van een historisch karakter met een moderne twist, dan voel je je hier vast snel thuis.

Perfect voor een citytrip naar Maastricht, Luik of Aken, maar net zo makkelijk wandel of fiets je de straat uit en de natuur in. 

Je ontdekt steeds weer iets nieuws. Zowel binnen (knuffelmuur, poppenkast, glijbaan op zolder) als buiten (binnenplaats, overdekte boerderijpoort, speelweide en pizzaoven).
+13

Accommodatie


Op de begane grond vind je het toilet, een keuken en woon- en eetkamer. Indrukwekkend zicht tot boven in de nok en een grote glaspartij zorgen voor een fijne lichtinval. Vloerverwarming en een heerlijke houtkachel zorgen voor comfort.

Een verdieping hoger vind je de badkamer met wastafel, douche en toilet. Op zolder vind je drie slaapkamers, waarvan één met ligbad. Daarnaast vind je er een extra leefruimte waar je in lekkere zitzakken boeken kunt lezen, platen draaien of spellen kunt spelen.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • Speeltuin
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


De keuken is voorzien van koel/vriescombinatie, inductiefornuis, Nespresso koffiezetapparaat, heteluchtoven, serviesgoed, potten, pannen en ander keukengerei om bourgondisch uit te pakken.

Op de binnenplaats is een eettafel aanwezig inclusief verschillende zitjes. In de wei staat de barbecue of bak je pizza's in de houtoven. Liever niet zelf aan de slag?

Op 150 meter vind je een café, cafetaria en restaurant. En ook in de omgeving is een groot aanbod eet- en drinkgelegenheden vindbaar.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Parkeren


Jouw auto kun je voor de deur parkeren (gratis) en op de algemene parkeerplaats een stukje verderop. Jouw fiets of motor stal je veilig in de binnenplaats.

Openingstijden


Inchecken: vanaf 16.00 uur. Uitchecken: voor 11.00 uur.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar De Stoerderie. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!