Route vol Verwondering,
360 graden digi- en audiotours in Stein

Audiotours

Naast de digitours zijn van meerdere locaties ook een audiotour gemaakt. De audiotour gaat verder waar de digitour eindigt. De audiotour gidst je door de locatie heen en geeft extra informatie over bepaalde onderwerpen of artefacten, eveneens ondersteund met foto’s en video’s zodat de tour overal ter wereld kan worden beluisterd. Nu al luisteren? Hieronder de audiotours binnen de gemeente Beek.

Video

Van een aantal locaties op de 'Route vol Verwondering' zijn in plaats van een 360 graden digitours een informatievideo gemaakt. Dit omdat deze locaties zich in het buitengebied bevinden en vrij toegankelijk zijn. De video's kunnen op de juiste locatie tijdens het volgen van de route, net als de digi- en audiotours, middels het scannen van de QR-code op de 'Route vol Verwondering gevelbordjes' worden bekeken. Te nieuwsgierig en nu al kijken? Bekijk de video's hieronder met betrekking tot de gemeente Stein.

Woodhenge & Meers

Interview met de koster

Luister naar het verhaal van dhr. Smeets, koster van het protestantse kerkje in Urmond.

'Route vol Verwondering' fietskaart

Route vol Verwondering

Een fietsroute door de Zuid-Limburgse Grensmaasvallei die je laat verwonderen over schitterende natuur, vergezichten, het RivierPark Maasvallei, het Geleenbeekdal en cultureel erfgoed.

Wandeltip! Spirituele wandeling Stein

Een wandelroute met mogelijkheid tot bezinning. In Stein zijn meerdere spirituele en religieuze plekken te bezichtigen, zoals kapellen, wegkruisen en een kerk. Verder ontdek je Oud-Stein via stegen en trappenpaden en wandel je door in verrassende natuurgebieden, zoals het Patersbos bij de kasteelruïne van Stein.