Route vol Verwondering,
360 graden digi- en audiotours in Echt-Susteren

Audiotours

Naast de digitours zijn van meerdere locaties ook een audiotour gemaakt. De audiotour gaat verder waar de digitour eindigt. De audiotour gidst je door de locatie heen en geeft extra informatie over bepaalde onderwerpen of artefacten, eveneens ondersteund met foto’s en video’s zodat de tour overal ter wereld kan worden beluisterd. Nu al luisteren? Hieronder de audiotours binnen de gemeente Echt-Susteren.

'Route vol Verwondering' fietskaart

Route vol Verwondering

Een fietsroute door de Zuid-Limburgse Grensmaasvallei die je laat verwonderen over schitterende natuur, vergezichten, het RivierPark Maasvallei, het Geleenbeekdal en cultureel erfgoed.

Bezinning fietsroute Echt-Susteren

Naast de Route vol Verwondering biedt Echt-Susteren, het smalste stukje Nederland, nog meer bezinning fietsroutes die gekoppeld zijn aan 360 graden digitours. Ontdek het zelf. 

Wandeltip! Camini 'Route van het anders zijn'

Dit ommetje door het zuiden van Susteren nodigt je uit om zelf anders te zijn, maar ook nieuwsgierig te blijven naar het anders zijn van iedereen om je heen. De route voert je langs de Sint-Amelbergabasiliek, dwars door het IJzerenbos met zijn bosanemonen en nét langs de Duitse grens.