Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Bier Mensen Groep Rondleiding (1)

Bier proeven
in Zuid-Limburg

5x lekker biertjes proeven in Zuid-Limburg

Zoveel bieren, zoveel smaken. Bier proeven kan uiteraard in combinatie met een rondleiding door een van de (voormalige) brouwerijen. Daarnaast zijn er in Zuid-Limburg nog andere fijne plekken waar je bier kunt proeven!

Livar Lende Gehakt

Livar lende met Brand Bier-saus

Proef het malse Limburge Livar vlees in een zoete saus van Brand Bier. Een heerlijk streekgerecht mé​t Zuid-Limburg​s bier! Maak het zelf!

Koppel Proosten Bier Gulpener

Culinaire blogs

Op deze plekken kun je bier van Limburgse bodem drinken. Lees over de leukste restaurants, de lekkerste recepten, bijzondere streekproducten en culinaire hotspots in Zuid-Limburg. Eet en drink je mee? Laat je inspireren door deze foodblogs! 

Zovéél lekkers in Zuid-Limburg