Detail

Brasserie Amuseer

Bij Brasserie Amuseer kun je rekenen op Limburgse gastvrijheid en hartelijkheid in een hippe ambiance met een knipoog naar de roots. Brasserie Amuseer is gevestigd in een voormalige hoeve in hartje Wijlre. Een prima uitvalsbasis voor talloze fiets- en wandelroutes door het adembenemende Heuvelland en dus de perfecte gelegenheid om even op adem te komen en nieuwe energie op te doen.

De kracht van Amuseer zit in de eenvoud. Geen ingewikkelde ingrediënten, maar vertrouwde smaken op een creatieve en eigentijdse wijze gepresenteerd. De keukenbrigade werkt uitsluitend met verse producten van hoge kwaliteit. Elk seizoen zal de kaart worden aangevuld met gerechten van seizoensproducten. Bovendien zullen er regelmatig thema avonden georganiseerd worden.

Aanbieding

Brasserie Amuseer biedt een afhaalservice aan en is geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00-16.00 uur. Broodjes, wandelarrangement, toetjes en borrelplankjes kunnen afgehaald worden!
+2

Openingstijden


Woensdag t/m donderdag van 11:00-20:00 uur.
Vrijdag t/m zondag van 11:00-21:00 uur.Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Brasserie Amuseer. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!