Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Van Stoomtrein tot Solex

Verrassend op pad door Zuid-Limburg

Toeren met je auto door de heuvels of juist Zuid-Limburg ontdekken als fietsparadijs. Leuk, maar je kunt je op zoveel meer manieren verplaatsen door het mooiste stukje Nederland. Wat dacht je van een nostalgisch ritje in een ouderwetse stoomtrein, een ontspannen boottocht of een romantische huifkartocht? Heb je liever zelf het stuur in handen? Neem dan bijvoorbeeld van een Volkswagen T2 camperbusje, een tandem of zo’n hippe retro solex. Ontdek hier jouw favoriete vervoersmiddel tijdens je verblijf in Zuid-Limburg.

3 x bijzonder op pad

Reis terug in de tijd of klim naar bijzondere hoogten... Zuid-Limburg ontdekken was nog nooit zo bijzonder!

Vervoer geregeld! Waar wil je heen?

Als je dan je vervoer geregeld hebt, wil je natuurlijk wel iets leuks ontdekken. Kies je voor een leuke route of wil je naar een mooi natuurgebied?

De mooiste routes

Bekijk hier de mooiste routes die we met liefde hebben uitgezocht, want als het gaat om actief genieten kent Zuid-Limburg geen grenzen.

Lees meer

De natuur in...

De vergezichten, holle wegen, ongerepte bosgebieden, glooiende heuvels en spectaculaire plateaus... ontdek het allemaal.

Lees meer

Verrassende dorpen en steden

Bezoek ook eens de charmante dorpjes of gezellige binnensteden van Zuid-Limburg. Dompel je onder in de cultuur van onze regio.

Lees meer