DSC5540

Vervoer van A tot Z

Welk vervoersmiddel kies jij?

Toeren met je auto langs de Maas of juist Zuid-Limburg ontdekken als fietsparadijs. Je kunt je op zoveel manieren verplaatsen door het mooiste stukje Nederland. Wat dacht je van een nostalgisch ritje in een ouderwetse stoomtrein, een ontspannen boottocht of een romantische huifkartocht? Ontdek hier jouw favoriete vervoersmiddel tijdens je verblijf in Zuid-Limburg.

3 x op pad met bijzonder vervoer

Reis terug in de tijd of klim naar bijzondere hoogten... Zuid-Limburg ontdekken was nog nooit zo bijzonder!

Arriva Trein Door Het Zuid Limburgse Landschap WEB

Zo bereik jij het zuiden

Hoe reis jij naar Zuid-Limburg? Pak jij het OV en draag je bij aan een duurzaam milieu, terwijl je van de uitzichten geniet, of ga je toch liever met de auto? Met deze tips reis je makkelijk naar en door het zuidelijkste puntje van Nederland. 

Vervoer geregeld! Waar wil je heen?

Als je dan je vervoer geregeld hebt, wil je natuurlijk wel iets leuks ontdekken. Kies je voor een leuke route of wil je naar een mooi natuurgebied?

Fietsers Bij Knooppunt

De mooiste routes

Bekijk hier de mooiste routes die we met liefde hebben uitgezocht, want als het gaat om actief genieten kent Zuid-Limburg geen grenzen.

Lees meer
Uitzicht Landschap Colmont

De natuur in...

De vergezichten, holle wegen, ongerepte bosgebieden, glooiende heuvels en spectaculaire plateaus... ontdek het allemaal.

Lees meer
Mural Heerlen 2020 Zomer

Verrassende dorpen en steden

Bezoek ook eens de charmante dorpjes of gezellige binnensteden van Zuid-Limburg. Dompel je onder in de cultuur van onze regio.

Lees meer
Markt Horeca Sittard Terras Gats

De leukste terrasjes

Strijk onderweg neer op een gezellig terrasje en geniet van een lekker hapje. De keuze aan terrasjes is reuze! Welke kies jij? 

Lees meer