Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn weer volledig open. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Van Stoomtrein tot Solex

Verrassend vervoer door heel Zuid-Limburg

Toeren met je auto door de heuvels of juist Zuid-Limburg ontdekken als fietsparadijs. Leuk, maar je kunt je op zoveel meer manieren verplaatsen door het mooiste stukje Nederland. Wat dacht je van een nostalgisch ritje in een ouderwetse stoomtrein, een ontspannen boottocht of een romantische huifkartocht? Misschien heb je liever zelf het stuur in handen, bijvoorbeeld van een Volkswagen T2 camperbusje, van een tandem of van zo’n hippe retro solex. Ontdek hier jouw favoriete vervoersmiddel tijdens je verblijf in Zuid-Limburg.

De Miljoenenlijn

Tuuut tuuuuuuuut! De Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij hoor je al van ver. De prachtige oude stoomtreinen nemen je mee naar een roemrijk verleden. Stap aan boord van dit fotogenieke staaltje historisch erfgoed en ontdek het langste museum van Nederland. Het Miljoenenlijntje – de aanleg van deze spoorweg was destijds een kostbare aangelegenheid – verbindt Simpelveld met Valkenburg en natuurlijk kun je op de tussengelegen stations uitstappen: een fantastische manier om Zuid-Limburg te ontdekken!

Lees meer

Veelzijdig vervoer voor iedereen

City Tour Valkenburg

Comfortabel gezeten in de CityTour krijgen bezoekers tijdens een half uur durende tour een uitstekende indruk van de sfeer van het Geulstadje. Vertrek vanaf de Geulpoort. Bezoekers worden over alle bezienswaardigheden en attracties langs de route geïnformeerd. Groepen kunnen op afspraak afgehaald worden.

Lees meer

Hoog boven de grond

Stijg naar grotere hoogten om het Zuid-Limburgse landschap vanuit een geheel andere hoek te bekijken. De allereerste Zweefvliegclub van Limburg biedt jouw de mogelijkheid om een begeleide zweefvlucht te maken boven het heuvellandschap. Urenlang en zonder enige moeite vlieg je van wolk naar wolk, met snelheden tot 90 km/u. Mag het wel wat rustiger aan? Kies dan voor een romantische luchtballonvaart. 

Lees meer

Cycle Center Tweewielerverhuur

Een Vespa stadsroute door Valkenburg of Maastricht? Cycle Center verzorgt door heel de Benelux verhuur van hybride, ATB, racefietsen, tandems, e-bike's, scooters en Vespa's. Tevens met mooie routes en arrangementen. Een belevenis op twee wielen!

Lees meer

Zuid-Nederland Reizen

Voor een nostalgisch dagje uit, of speciale gelegenheden zoals bruiloften, vervoer van jubilarissen of bijvoorbeeld een familie uitstapje is de oldtimerbus van Zuid-Nederland Reizen B.V. het ideale vervoermiddel. De Kässbohrer/Setra S11 uit 1959 beschikt over 35 ruime zitplaatsen en gezellige tafeltjes die voor een sfeervol geheel zorgen.

lees meer

E-bike verhuur Limburg

Ontdek Zuid Limburg per elektrische fiets! Maak een mooie tocht door het pittoreske Valkenburg, historisch Maastricht of het prachtige Limburgse heuvelland. Romantisch met z’n tweeën op pad, gezellig met een groep vrienden of collega’s. 

lees meer

Eend huren Limburg

De 2cv. Ontworpen voor Franse boeren, voor modderpaadjes en hobbelweggetjes. Maar ook voor comfort, eenvoud en betrouwbaarheid. Precies zoals het bij EendHurenLimburg past. Wij bieden jou het comfort en de eenvoud van zorgeloos eend-rijden. En indien gewenst, zijn modderpaadjes en hobbelweggetjes te regelen. Bij gebrek aan het Franse boerenland hebben we daarvoor één van de mooiste stukjes Nederland uitgekozen: het Limburgse Heuvelland.

lees meer

Fiets- en e-bike verhuur

Ben je naar Zuid-Limburg gekomen zonder fiets? Geen probleem, want er zijn meerdere fietsverhuur zaken die je graag op weg helpen. Heerlijk genieten van het Heuvelland kan ook op een E-bike. Deze elektrische versterkte fiets maakt het bedwingen van de heuvels een stuk makkelijker. De E-bike is bovendien heerlijk stil en ook nog eens milieubewust.

Waar wil je naartoe?

Klaar voor vertrek?

  1. Vervoer A-Z

    Vervoer A-Z Ga direct naar al het vervoer van A tot Z

  2. Alle routes

    Alle routes Ga direct naar alle routes in Zuid-Limburg

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website