Visit Zuid Limburg Eleven Media 106

Ontsnap jij op tijd?

Enerverende Zuid-Limburgse escaperooms voor jong en oud!

Lukt het jou en je vrienden, collega’s of gezin om op tijd te ontsnappen? Een escaperoom is het perfecte uitje! Werk samen, kraak de codes en zorg dat je zo snel mogelijk buiten komt. Het lijkt zo makkelijk, tot de deur achter je in het slot valt. Ga jij de uitdaging aan in deze escaperooms in Zuid-Limburg?

Lukt het jou om te ontsnappen uit deze spannende escaperooms?

⟶ Vlog van Laura
Kids Escaperooms Sprookjesbos Valkenburg 2

Met Laura naar de Kids Escaperoom!

Laura en haar kidspanel gaan op zoek naar toffe indooractiviteiten in Valkenburg. Ze testen de spannende Kids Escaperooms in het Sprookjesbos in Valkenburg. Lukt het ze om op tijd te ontsnappen? Bekijk de vlog!

Bekijk de vlog
Deelnemers Kookworkshop In Zuid Limburg

Teambuiliding tussen het groen

Zoek je een origineel en uitdagend teamuitje? Tussen de Zuid-Limburgse heuvels kun je prima aan je teambuilding werken! Schapen drijven, boerengolf, vlaai bakken of wijn proeven, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Groep in het klimpark op een zomerse dag

Liever buiten op avontuur?

Tussen de groene heuvels is ontzettend veel te ontdekken! Prachtige wandelroutes, kabbelende beekjes en prachtige uitzichten. Is een gewone wandeling te saai voor je? No worries! Er is ontzettend veel te doen voor de sportievelingen! Ontdek alle sportieve en avontuurlijke activiteiten in Zuid-Limburg!

Meer uitgaan in Zuid-Limburg