Valkenburg Family Ride MTB-route

Valkenburg Family Ride MTB-route

Deze route voor de hele family voert je door een prachtig gebied in en om Valkenburg. Het gebied is groen, schilderachtig en bevat enkele (prettige) hellingen voor de beginnende mountainbiker. Deze route start vanaf het Shimano Experience Center (Par'Course), alwaar je alle faciliteiten vindt voor een perfecte fietstocht. Deze route is met een lengte van ca. 16 km een variant op de bestaande Valkenburg Houthem-route en is geschikt voor jeugd en gezinnen met kleinere kinderen. De route is halverwege (net voor de A79) in te korten tot een route van 10 kilometer. Omdat deze mountainbikeroute deel uitmaakt van een weids knooppunt van routes door heel Zuid-Limburg, is het ook eenvoudig om (als je je zeker genoeg voelt) de route vanuit Valkenburg naar je eigen smaak uit te breiden. In Valkenburg is de keuze aan gezellige cafeetjes en terrasjes enorm, dus na je inspanning is het eenvoudig om weer heerlijk te ontspannen of 1 van de leuke kinderattracties te bezoeken. Deze route is mede mogelijk gemaakt door het Shimano Experience Center Valkenburg.
Valkenburg Family Ride MTB-route - Foto 0

Start- en eindpunt


De Leeuwhof 2, 6301KZ , Limburg

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


16,0 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk, classificatie groen
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt