Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Shimano Experience Center

Valkenburg

Shimano Experience Center

Shimano Experience Center De Leeuwhof 2Valkenburg 043-7440171 Stuur e-mail
Het Shimano Experience Center is een plek waar de organisatie iedereen in staat wil stellen om in aanraking te komen met de wieler-, hengel- en roeisport waarin mobiliteit en gezondheid als centraal uitgangspunt dienen. Kom binnen in het Shimano Experience Center en laat je rondleiden door één van de hostessen en ervaar Shimano. Test één van de e-bikes, mountainbikes of racefietsen voor € 25,- per dag, of kom gezellig een dagje vissen.

Overzicht

Adres
De Leeuwhof 2, Valkenburg
043-7440171
Openingstijden en tarieven

Op het moment is het Shimano Experience Center tijdelijk gesloten in verband met de corona maatregelen. Vanaf 11 mei zullen er beperkte c.q. aangepaste openingsuren voor vis- en fiets verhuur van toepassing zijn. De openingstijden zijn dan als volgt: maandag-zondag van 10.00-16.00 uur.

Gehandicapten

Rolstoeltoegankelijk.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Shimano Experience Center. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website