Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Shimano Experience Center

Het Shimano Experience Center is een plek waar de organisatie iedereen in staat wil stellen om in aanraking te komen met de wieler-, hengel- en roeisport waarin mobiliteit en gezondheid als centraal uitgangspunt dienen. Kom binnen in het Shimano Experience Center en laat je rondleiden door één van de hostessen en ervaar Shimano. Test één van de e-bikes, mountainbikes of racefietsen voor € 25,- per dag, of kom gezellig een dagje vissen.
+2

Openingstijden en tarieven


Vanaf 11 mei zullen er beperkte c.q. aangepaste openingsuren voor vis- en fiets verhuur van toepassing zijn. De openingstijden zijn dan als volgt: maandag-zondag van 10.00-16.00 uur. Raadpleeg de website voor alle actuele informatie.

Toegankelijkheid


Rolstoeltoegankelijk.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Shimano Experience Center. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!