Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Shimano Experience Center

Shimano Experience Center

Het Shimano Experience Center is een plek waar de organisatie iedereen in staat wil stellen om in aanraking te komen met de wieler-, hengel- en roeisport waarin mobiliteit en gezondheid als centraal uitgangspunt dienen. Kom binnen in het Shimano Experience Center en laat je rondleiden door één van de hostessen en ervaar Shimano. Test één van de e-bikes, mountainbikes of racefietsen voor € 25,- per dag, of kom gezellig een dagje vissen.
+2
Shimano Experience Center - Foto 0
Shimano Experience Center - Foto 1
Shimano Experience Center - Foto 2
Shimano Experience Center - Foto 3

Openingstijden en tarieven


Vanaf 11 mei zullen er beperkte c.q. aangepaste openingsuren voor vis- en fiets verhuur van toepassing zijn. De openingstijden zijn dan als volgt: maandag-zondag van 10.00-16.00 uur. Raadpleeg de website voor alle actuele informatie.

Toegankelijkheid


Rolstoeltoegankelijk.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Shimano Experience Center. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!