Shimano Experience Center

Shimano Experience Center

Welkom bij het Shimano Experience Center in het prachtige Valkenburg aan de Geul! 

Hier kun je genieten van diverse activiteiten voor jong en oud. Of je nu een fervent fietser bent of gewoon op zoek bent naar een leuke dag uit, het Shimano Experience Center heeft voor ieder wat wils.

Voor de echte wielerliefhebber is een bezoek aan de fanstore en het museum een must. Hier gaat je hart gegarandeerd sneller kloppen. Bewonder de historische fietsen, ontdek de nieuwste technologieën en neem een kijkje in de wereld van het professioneel wielrennen. In de fanstore vind je bovendien een uitgebreid assortiment aan merchandise en accessoires.

Een van de hoogtepunten van Shimano Experience Center is het Bike Test Center. Hier kun je een hele dag een topfiets van een toonaangevend merk uitproberen. Dit is de perfecte gelegenheid om jouw droomfiets uitgebreid in de Limburgse heuvels uit te proberen. 

Daarnaast biedt het Shimano Experience Center ook de mogelijkheid om fietsen te huren, zodat je de prachtige omgeving van Zuid-Limburg op je gemak kunt verkennen. De echte fietsliefhebbers kunnen van diverse, unieke ervaringen genieten. Boek bijvoorbeeld de Amstel Gold Experience, de Limburg 200 of de Shimano Gravel Experience. Deze arrangementen zijn perfect om een onvergetelijke ervaring vol fietsplezier te beleven.

Als aanvulling op het fietsaanbod beschikt het Shimano Experience Center ook over een visvijver waar je naar hartenlust kunt karpervissen. Je hoeft geen eigen materiaal mee te nemen, want alles wat je nodig hebt, kun je bij het Shimano Experience Center huren. Dit maakt het vissen toegankelijk voor iedereen, van beginners tot ervaren vissers.

Kom langs en ervaar zelf wat het Shimano Experience Center te bieden heeft. Of je nu komt om te fietsen, om te vissen of voor een gezellige dag uit, je zult zeker een onvergetelijke tijd hebben!

Wist je dat?

Het Shimano Experience Center betrokken is bij de organisatie van verschillende activiteiten rondom de Valkenburgse Sportzomer?

Ontdek of er iets leuks voor je bij zit en raadpleeg de website voor meer informatie.
+1

Openingstijden


Vanaf 1 april zijn de openingsuren in de zomerperiode ruimer. De openingstijden zijn dan als volgt: maandag tot en met zondag van 9.30-18.00 uur. Raadpleeg de website voor alle actuele informatie.

Oplaadpunt voor e-bike


Het Shimano Experience Center biedt de mogelijkheid aan om accu's op te laden.

Toegankelijkheid


Het Shimano Experience Center is rolstoeltoegankelijk.

Georganiseerd door Shimano Experience Center

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Shimano Experience Center. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!