Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn weer volledig open. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Rondleidingen, excursies & workshops

Ontdek Zuid-Limburg op een originele manier!

In Zuid-Limburg is zoveel te zien en te beleven dat je zonder moeite elke dag opnieuw iets leuks vindt om te doen. Het is de streek van en voor de Bourgondiërs, de levensgenieters, de wandelaars en de natuurliefhebbers. Of je de regio bezoekt om meer te weten te komen over haar bewogen geschiedenis, om te genieten van het culinaire aanbod, om het natuurschoon te bewonderen of om actief bezig zijn: Zuid-Limburg is de perfecte plek voor bijzondere stadsbezoeken, rondleidingen en excursies. Dankzij het diverse aanbod is een bezoek aan de regio een waar plezier voor alle leeftijden. Laat je verrassen door Zuid-Limburg: een streek vol verhalen van trots, plezier en passie.

Ontdek Zuid-Limburg op een originele manier

 1. Educatieve rondleiding of wandeling

  Educatieve rondleiding of wandeling Dankzij haar rijke geschiedenis en uiteenlopende activiteiten van vandaag de dag is Zuid-Limburg een stukje Nederland dat barst van interessante kennis en verhalen. Leer meer over deze bijzondere streek, midden in de Euregio.

 2. Culinaire wandel- of fietstocht

  Culinaire wandel- of fietstocht Tegelijk genieten van het prachtige landschap én het culinaire aanbod van Zuid-Limburg? Met de culinaire wandelingen en fietstochten kan het! Combineer het beste van wat onze streek te bieden heeft.

 3. Bezoek Bierbrouwerij

  Bezoek Bierbrouwerij Wat is een Bourgondische leefstijl zonder ambachtelijk gebrouwen bier? Al eeuwen wordt het geliefde gerstenat geproduceerd én geconsumeerd in deze regio. Ontdek de Limburgse bierbrouwerijen.

 4. Workshops

  Workshops Wil je niet alleen maar kijken en luisteren hoe iets moet, maar wil je het vooral ook zelf doen? Kies dan voor een van de enorm leuke workshops die aangeboden worden in onze regio. Van koe-knuffelen tot cocktails shaken: het kan allemaal!

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website