Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Culinaire uitjes
in Zuid-Limburg

De lekkerste uitjes in Zuid-Limburg

Zeg je Zuid-Limburg, dan zeg je lekker eten en drinken! Hoe leuk is het dan om er een echt uitje van te maken? Er is volop keuze in culinaire uitstapjes, wandelingen en excursies tussen de groene heuvels en in de gezellige steden. Kijk gauw in onze agenda welke culinaire uitjes er gepland zijn!

In Zuid-Limburg is ontzettend veel te doen voor de fijnproever en smulpaap! Boek een hap en stap arrangement en wandel tussen verschillende restaurants. Leer de omgeving kennen en geniet tijdens de tussenstops van typisch Limburgse specialiteiten als zuurvlees, vlaai en andere streekgerechten. Er is altijd een leuk uitstapje dat bij jou past!

Een greep uit onze culinaire uitjes

Boek je ticket

Tickets voor al deze evenementen en uitjes bestel je heel gemakkelijk bij onze eigen Ticketshop Limburg! Ook voor tickets van attracties, excursies en arrangementen. Bekijk het aanbod van Tickli.

Meer uitjes in Zuid-Limburg

Wijnproeverij in Veldkas

Hoe leuk: Thiessen Wijnkopers en Veldkas organiseren een proeverij met Limburgse wijnen en bijpassende hapjes op alle donderdagen in juli. Er wordt gestart met een wandeling door het Savelsbos waarna de sommelier je 3 Limburgse wijnen serveert bij Veldkas. Deze ervaring mag je niet missen!

Dit vind je ook leuk!