Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn weer volledig open. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Exposities en tentoonstellingen

Geef je bezoek extra kleur!

Het is goed opletten, want voordat je het weet is het alweer voorbij. De tijdelijke exposities en tentoonstellingen in Zuid-Limburg geven je nog een extra reden om je bezoek een dagje langer te laten duren. Zorg dat je je bezoek goed plant, want het culturele aanbod is aantrekkelijk, divers en het wisselt geregeld. Je weet nooit wat er van tevoren gaat komen, maar één ding kunnen we je garanderen: het is altijd de moeite waard.

Joop van der leede
Joop van der leede Bezoeker Museum Valkenburg

Heb je trek in een flinke portie pure nostalgie? Bezoek dan eens de nieuwe expositie schoolplaten van Cornelis Jetses in Museum Valkenburg. Wie herinnert zich niet het leesplankje ‘aap, noot, mies’ van zijn hand?

Ontdek meer kunst in Zuid-Limburg

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website