Detail

Kuieren langs kunst in Gulpen

Van Gevelsteen tot muurschildering en van standbeeld tot fontein, tijdens deze wandelroute dwars door het hart van Gulpen word je verrast door de verscheidenheid aan kunst in de openbare ruimte. Creaties van lokale kunstenaar van vroeger en nu vertellen tot de verbeelding sprekende verhalen die zich afspelen in Gulpen en ver daarbuiten.

Voor de fanatieke wandelaar die wat hoogtemeters niet schuwt, is er een extra lus over de Gulperberg die een panoramisch uitzicht biedt over Gulpen en het omringende Heuvelland.

Deze route is niet bewegwijzerd. Wil je de route volgen via een boekje? Dat kan! Bestel in onze webshop of haal hem op in onze Visit Zuid-Limburg shop in Gulpen.


Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Kuieren langs kunst in Gulpen

Tijdens deze wandelroute van 2 km dwars door het hart van Gulpen word je verrast door de verscheidenheid aan kunst in de openbare ruimte. En wie een aantal hoogtemeters niet schuwt, geniet met een extra lus over de Gulperberg van het panoramisch uitzicht.

Start- en eindpunt


Visit Zuid-Limburg Shop, Dorpsstraat 27 in Gulpen

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,8 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt