Pumptrack Watersley

Pumptrack Watersley

Het maakt niet uit of je jong of oud, beginner of gevorderde bent; Pumptrack Watersley is geschikt voor iedereen!

De 330 meter pumptrack is een aaneengeschakelde asfaltbaan bestaande uit verschillende bulten en kombochten waar je kunt leren om je balans te verbeteren, maar ook je snelheid en momentum op te bouwen door middel van het gebruiken van je armen en benen. Of je dit nu wilt doen op je mountainbike, BMX of misschien wel rolschaatsen of skateboard, het is allemaal mogelijk!

Groepsles
Met een enthousiaste groep van maximaal vijftien personen werk je wekelijks anderhalf uur op de pumptrack aan het verbeteren van je snelheid, balans, sprongen en veel meer technieken om een echte professional te worden.

Tarieven groepslessen:
€ 60,- exclusief btw voor acht groepslessen*.
€ 140,- exclusief btw voor acht groepslessen inclusief fiets en beschermingsmateriaal*.

Wil je kennismaken met de pumptracksport, maar ben je nog niet zeker of dit iets voor jou is? Je eerste deelname aan een groepsles inclusief fiets en bescherming is gratis!

* Vriend van Watersley is inbegrepen bij de pakketten voor groepslessen. Je kunt groepslessen volgen op:

5-10 jaar op woensdag van 13.30-14.30 uur en vrijdag van 13.30-14.30 uur.
11-16 jaar op dinsdag van 16.00-17.30 uur.
17+ op dinsdag van 17.30-19.00 uur.

Privéles
Wil je je laten klaarstomen voor je aankomende pumptrackwedstrijd? Kies dan voor privélessen en krijg een-op-een ondersteuning van een professionele instructeur. 

Tarieven privélessen:
Vanaf € 30,- exclusief btw per persoon.

Wil jij graag je ontwikkeling naar een hoger niveau tillen? Maak dan eens kennis met het Watersley Performance Team en krijg op ieder aspect van topsport ondersteuning!

Verjaardagsfeestjes 
Wil jij een sportieve en te gekke manier om je verjaardagsfeestje te vieren? Dan kun je dat doen op de pumptrack samen met al je vriendjes en vriendinnetjes! 

Bij een pumptrack verjaardagsfeestje zullen verschillende activiteiten worden georganiseerd zoals behendigheidsspelletjes, parcours en wedstrijdjes. 

Tarieven verjaardagsfeestjes: op aanvraag.

Bedrijfsfeestjes en cursus
Op zoek naar een sportief bedrijfsuitje of cursus? Watersley neemt je mee in het ontstaan van de pumptracksport. Onder begeleiding van de professionele instructeur Vinnie Janssens kun je zelf de uitdaging aan gaan!

Wil jij weten wie de snelste collega is? Dan wordt er aan het eind van de cursus een spectaculaire knockdown race gehouden waarbij je het tegen elkaar opneemt om te strijden voor de titel snelste collega van de dag! 

Om de dag goed af te sluiten biedt Watersley de mogelijkheid om een buffet of een barbecue klaar te maken in het restaurant. 

Tarieven bedrijfsfeestjes en cursus: op aanvraag.

Schooluitje/sportdag
Watersley biedt de mogelijkheid om voor scholen een sportdag te organiseren. Zo kan er naast de pumptrack ook gebruik worden gemaakt van de andere sportieve activiteiten op en rondom het park. Denk hierbij aan het mountainbike- of kidsparcours. 

Tarieven schooluitje en sportdagen: op aanvraag.

Vriend van Watersley
Wil je graag gebruik maken van de pumptrack zonder lessen? Dat kan door Vriend van Watersley te worden! 

Zo draag je niet alleen bij aan de ontwikkeling van Watersley Sports & Talentpark maar heb je ook toegang tot de pumptrack en mountainbikeparcours op het park. Kijk voor meer informatie over Vriend van Watersley op de website.

Wist je dat?

Watersley Sports & Talentpark één van de weinige in Nederland is waar je van lessen, bedrijfsfeestjes en cursussen op de pumptrack kunt genieten?

Openingstijden en tarieven


Maandag tot en met zondag van 08.00-20.00 uur geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Pumptrack Watersley. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Pumptrack Watersley

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!