Detail

Pumptrack Watersley

Het maakt niet uit of je jong of oud, beginner of gevorderde bent; Pumptrack Watersley is geschikt voor iedereen!

De 330 meter pumptrack is een aaneengeschakelde asfaltbaan bestaande uit verschillende bulten en kombochten waar je kunt leren om je balans te verbeteren, maar ook je snelheid en momentum op te bouwen door middel van het gebruiken van je armen en benen. 

Of je dit nu wilt doen op je mountainbike, BMX of misschien wel rolschaatsen of skateboard, het is allemaal mogelijk!

Groepslessen
Stap in de wereld van de pumptrack en wordt begeleid door een gespecialiseerde pumptrack-instructeur. Groepslessen zijn voor jong en oud, beginner of gevorderd. Iedereen kan zich aanmelden.

Wekelijks werk je anderhalf uur op de pumptrack aan het verbeteren van je snelheid, balans, sprongen en veel meer technieken om een echte professional te worden.

  • 5-7 jaar: op woensdag en vrijdag van 16.00-17.00 uur
  • 8-10 jaar: op woensdag en vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur
  • 11-16 jaar: op dinsdag en donderdag van 16.00-17.30 uur.
  • 17 plus: op dinsdag en donderdag van 17.30-19.00 uur.

Tarieven groepslessen:
Leeftijd 5-10 jaar
€ 65,- voor acht lessen.
€ 125,- voor acht lessen inclusief fiets en bescherming.

Leeftijd 11-99 jaar
€ 95,- voor acht lessen.
€ 155,- voor acht lessen inclusief fiets en bescherming.

Wil je kennismaken met de pumptracksport, maar ben je nog niet zeker of dit iets voor jou is? Je eerste deelname aan een groepsles is gratis inclusief fiets en bescherming!

Privélessen
Wil jij je laten klaarstomen voor de aankomende pumptrack-wedstrijden? Kies dan voor privélessen en krijg een-op-een ondersteuning van de instructeur.

Wil jij graag je ontwikkeling naar een hoger niveau tillen? Maak dan eens kennis met het Watersley Performance Team die je op ieder aspect van topsport ondersteuning kan bieden. Tarieven privélessen: vanaf € 45,-.

Verjaardagsfeestjes
Wil jij een sportieve en te gekke manier om je verjaardagsfeestje te vieren? Dan kun je dat doen op de pumptrack samen met al je vriendjes en vriendinnetjes! 

Bij een pumptrack verjaardagsfeestje zullen verschillende activiteiten worden georganiseerd zoals behendigheidsspelletjes, parcours en wedstrijdjes. Om het feestje goed af te sluiten biedt Watersley ook de mogelijkheid om een frietje met snack klaar te maken in het restaurant. Vanaf € 8,50 per persoon.

Workshops & Schoolsport dagen
Volg bij de pumptrack-instructeur workshops om je technieken te verbeteren die je weer kunt gebruiken in je eigen sport. Net als met de groepslessen, wordt er samen en inhoudelijk gekeken naar de technieken op de fiets en ervaar jezelf hoe dit in de praktijk wordt uitgevoerd.

Ook scholen kunnen zich aanmelden voor schooluitjes en sportdagen op Watersley Sports & Talentpark. Naast de pump-track kan er ook gebruik worden gemaakt van de andere sportieve activiteiten op en rondom het park. 

Denk hierbij aan het mountainbike- of kids parcours. Vanaf € 17,50 per persoon.

Bedrijfsfeestjes
Opzoek naar een interessant (team)uitje? Laat je meenemen in de wereld van de racesporten! Ontdek waar BMX ooit begon, hoe het uitgroeide tot een Olympische sport en waar landgenoten op internationale podia hoge ogen gooien.

Onder begeleiding van de instructeur kun jezelf de uitdaging aan gaan! Wil jij weten wie de snelste collega is? Dan wordt er op het eind van de cursus een spectaculaire race gehouden om te strijden voor de titel snelste collega!

Voor de meest unieke ervaring, kun je kiezen uit verschillende leuke, sportieve arrangementen met lunch, breakfast of diner. Vanaf € 27,50 per persoon.

Fiets en bescherming
Heb je geen geschikte fiets en/of bescherming? Geen probleem! De medewerkers bieden je de juiste uitrusting aan voor jou ultieme ervaring.

Meybo Lil booster kids fiets € 10,-.
Meybo Big booster jeugd en volwassenen fiets € 10,-.
Bescherming € 5,-.

Wist je dat?

Watersley Sports & Talentpark één van de weinige in Nederland is waar je van lessen, bedrijfsfeestjes en cursussen op de pumptrack kunt genieten?

Openingstijden


Maandag tot en met zondag van 08.00-20.00 uur geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Pumptrack Watersley. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Pumptrack Watersley

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!