Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Actie & avontuur voor iedereen!

Stoere activiteiten voor echte sportievelingen en avonturiers

Je kunt natuurlijk gewoon samen een rustgevende wandeling maken of een bezoekje brengen aan een museum. Maar mag het allemaal wel iets spannender en ben je toe aan een beetje avontuur? Mooi! Dan zit je hier goed! Zowel binnen als buiten vind je hier heel wat stoere activiteiten voor echte 'dare devils', sportievelingen, avonturiers en bezige bijen. Fietsen, klimmen en karten. Sport, spel en meer! 

Top 5: om actief erop uit te gaan

1

Avontuurlijke Grotbiken bij ASP in Valkenburg

Mountainbiken door de Limburgse mergelgrotten; wie verzint nou zoiets? Toch is het extreem cool. Het is hier zó donker. En ook zó stil. Maak je helm stevig vast en volg de gids! Een unieke belevenis! 

lees meer
2

Nieuw: Space Jump Kerkrade

Space Jump is het grootste trampolinepark van Limburg en de Euregio! Bezoekers kunnen hier springen op aaneengeschakelde trampolines of deelnemen aan tal van andere jump activiteiten.

Lees meer
3

Rodelen en tokkelen met AGoGo in Valkenburg

Klaar voor een survival belevenis? Zuid-Limburg heeft uitstekende mogelijkheden voor een survivaldag of weekend. Het survivalprogramma wordt op maat samengesteld, waarbij je kunt kiezen uit onderdelen als abseilen, tokkelen, mountainbiken, touwbruggen, grottentocht, vlotvaren of een hoogteparcours. Wie durft?

lees meer
4

Skiën en Klimmen bij SnowWorld Landgraaf

Je ski-kwaliteiten nog even oefenen? Gewoon zin om te skiën midden in de zomer? Of wordt je liever uitgedaagd door een spannend klim parcours? Bij SnowWorld Landgraaf kan het allemaal.

lees meer
5

Samen een mysterie ontrafelen in een Escape Room

Spannend, maar niet eng! In dit spel ga je als groep in 60 minuten op zoek naar puzzels en codes om gezamenlijk in het geheim van de kamer te ontrafelen. De trend op dit moment! 

lees meer

Meer tips om actief erop uit te gaan

Ontdek meer familie-uitjes

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website