Detail

Landgoed Altenbroek

Zodra je de oprijlaan van Landgoed Altenbroek oprijdt, ervaar je rust en ruimte. Je voelt je thuis in tijdloze elegantie en ingetogen luxe in de kasteelhoeve daterend uit de veertiende eeuw, gelegen op het uitgestrekte Landgoed Altenbroek.

Geniet van je rust, van de prachtige natuur en proef het water uit de eigen waterbronnen, kortom, verblijf in dé PAREL van de Voerstreek.
+7

Accommodatie


Ervaar eigentijds comfort in één van de 43 authentieke kamers en suites of in een van de luxe vakantiewoningen op Landgoed Altenbroek.

De kamers en suites zijn onderling verschillend ingericht en daarmee uniek. Elke kamer is smaakvol ingericht en biedt op eigen wijze toegankelijke luxe.

Naast de unieke kamers en suites beschikt Landgoed Altenbroek over twee bijzonder ingerichte vakantiehuisjes waar je met maximaal zes personen van een langer verblijf kunt genieten.

Eten & drinken


Trakteer jezelf op een buitengewone gastronomische avond in het betoverende restaurant, waar gastronomie en elegantie samenkomen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

De getalenteerde chef-kok en zijn gepassioneerd team hebben een menu samengesteld dat de rijkdom van lokale seizoensgebonden ingrediënten viert.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Parkeren


Een parkeergelegenheid is aanwezig.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Landgoed Altenbroek. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Landgoed Altenbroek

Routes in de buurt