Detail

Camperroute Zuid-Limburg

Welkom in het prachtige Zuid-Limburg. Deze camperroute is de officiële Visit Zuid-Limburg-camperroute. Hij is samengesteld samen met verschillende professionals op het gebied van campers. De route voert dwars door het Zuid-Limburgse land, echter ook rekening houdend met de ruimte die de campers nodig hebben op de weg. Waar mogelijk zal deze route de drukste en smalste wegen (bijv. in het Heuvelland) vermijden. Gedurende de route kom je verschillende camperlocaties tegen waarvandaan je eenvoudig een uitstapje in het Heuvellandschap, het Drielandenpunt, de Maasvallei, Maastricht of de Brunssummerheide kunt ondernemen. Je zult versteld staan van de prachtige natuur, de vele attracties en natuurlijk de ontelbare terrasjes om even te pauzeren. De officiële start van deze route is bij de camperplaats in Maastricht, maar de route is ook elders op te pakken.

Bij ‘downloaden’ kun je ook een speciaal bestandje voor je navigatie downloaden. De lengte van deze route is ca. 111 kilometer. 

Hier kun je meer informatie vinden over camperplaatsen in Zuid-Limburg.

Indien je opmerkingen hebt over de route dan kun je deze melden via routepunt@visitzuidlimburg.nl.

Start- en eindpunt


Bosscherweg 35, 6219 ND Maastricht, Netherlands

Soort route


Autoroute

Afstand


111,1 km

Moeilijkheidsgraad


Heel makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt