Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Mergellandschapen op besneeuwde weide in het heuvelland

Winterparadijs
Zuid-Limburg

Vier de winter in Zuid-Limburg

Het seizoen van lichtjes, warme chocolademelk, gezellige avonden en feestdagen. Vier de winter samen in Zuid-Limburg: even helemaal weg, maar toch dichtbij. Je krijgt gegarandeerd een vakantiegevoel terwijl je wandelt over de heuvels, foto’s maakt van het geweldige uitzicht, langs vakwerkhuisjes rijdt en proeft van een stuk Limburgse vlaai bij je koffie. Ervaar de warmte van winterparadijs Zuid-Limburg.

De leukste wintertips!

Overnachten Heerlijkheid Vijlen2

Wegkruipen onder de warme donsdeken

Waar overnacht jij het liefst in de winter? In een luxehotel met wellness? Of winterkamperen in de natuur? Ga je voor typische Zuid-Limburgs, dan is slapen in een vakwerkhuisje of op een wijngaard iets voor jou. Ontdek het allemaal en slaap lekker alvast!

Vier de winter in Zuid-Limburg

#winterparadijs

Op winters avontuur door Zuid-Limburg? Deel jouw magisch wintermoment met ons via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg

Gun jezelf een magische winter

Winterparadijs Zuid-Limburg

Het seizoen van lichtjes, winterwandelingen, warme chocolademelk en gezellige avonden is aangebroken. Vier de winter samen in Zuid-Limburg: even helemaal weg, maar toch dichtbij. Hier is zoveel leuks te beleven, dat wordt gegarandeerd genieten. Kom en ervaar de warmte van winterparadijs Zuid-Limburg zelf!