Glas in lood raam van Maria met Jezus

Neem een kijkje van binnen?

Digi- en audiotours op de Route vol Verwondering

Iedereen kent wel een plek waar men graag eens even naar binnen wil, om te ontdekken wat er nu achter die gesloten deuren zit. Tijdens de Route vol Verwondering fiets je langs vele van deze wonderbaarlijke locaties. Meerdere van deze locaties zijn niet altijd toegankelijk voor publiek, sommigen zijn zelfs een beetje verstopt. Om ervoor te zorgen dat iedereen te allen tijde een kijkje kan nemen en de bijzondere verhalen kan beluisteren zijn er speciale 360 graden digitours-en audiotours ontwikkeld.

360 graden digitour

Een digitour bestaat uit meerdere 360 graden views van een locatie, waardoor men als het ware digitaal door de locatie kan wandelen met behulp van bijvoorbeeld een smartphone. In de 360 graden views zijn zowel audio- en videofragmenten verwerkt, welke automatisch beginnen af te spelen nadat erop wordt gedrukt. Onderweg kunnen de digitours direct bekeken worden door het scannen van de QR-code die op iedere locatie te vinden is op het 'Route vol Verwondering gevelbordje'. Maar ook vanaf deze webpagina kun je alle 360 graden digitours in de 'Route vol Verwondering' direct bekijken.

Audiotours

De audiotour gaat verder waar de 360-graden digitour eindigt. Een meesterlijke verteller neemt je mee door en/of rondom de locatie aan de hand van de meest wonderlijke verhalen. Je hoort geheimen die bijna vergeten zijn en wordt rijkelijk beloond voor de tijd die je neemt om je te laten verwonderen. Foto’s ondersteunen het verhaal, waardoor je er niet alleen langs de route van kunt genieten, maar waar en wanneer jij wilt.

'Route vol Verwondering' fietskaart

Route vol Verwondering

Een fietsroute door de Zuid-Limburgse Grensmaasvallei die je laat verwonderen over schitterende natuur, vergezichten, het RivierPark Maasvallei, het Geleenbeekdal en cultureel erfgoed.