Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Grote Straat Valkenburg Eleven Media 102

Stad vol boetiekjes en speciaalzaakjes

Shoppen in Valkenburg

Weet je wat er zo leuk is aan shoppen in Valkenburg? Het barst er van de eigen ondernemers die met hart en ziel hun zaak runnen en je een warm welkom geven!

Struinen door knusse winkelstraatjes

In Valkenburg vind je knusse winkelstraatjes met bijzondere kledingboetiekjes, mooie woonwinkeltjes en speciaalzaakjes waar je de lekkerste culinaire versnaperingen kunt kopen. Bij een bezoek aan een van de modeboetieks in Valkenburg sta jíj centraal. Want in Valkenburg wordt nog de tijd genomen voor persoonlijke aandacht en stijladvies.

En dat alles tegen het decor van het mooie vestingstadje Valkenburg, waarvan je op een terrasje kunt genieten of erlangs kunt flaneren. 

Lokaal3
Valkenburg

In deze boetieks slaag je zeker

In Valkenburg vind je een bijzonder aanbod van leuke hebbedingen en mooie spullen. Neem de tijd om in de etalages te kijken en loop binnen om ook het achterste winkelrek een blik te gunnen. Met de laatste modetrends in de rekken, kun je hier lekker lang rondkijken. Iets leuks gezien? Verwen jezelf of verras een ander!

Terras Mensen Valkenburg

Culinaire speciaalzaakjes

Proeven van de lekkerste streekproducten, snoepen van overheerlijke chocolade of genieten met een goed glas wijn. Op culinair gebied vind je in Valkenburg tal van leuke speciaalzaakjes.

4 Valkenburgse markten die je niet mag missen

Hou je van slenteren langs de kraampjes, waar de mensen een praatje met je aanknopen en waar afdingen op de prijs gewoon mag? Dan kun je je hart ophalen op deze markten in Valkenburg en omgeving:

Meer over Valkenburg