Gaan we vandaag boven- of ondergronds?

In Valkenburg is er voor ieder wat wils

Een dagje uit in Valkenburg aan de Geul... sta vroeg op, want er is zoveel te doen! In Valkenburg vind je tal van top attracties waar je je geen minuut verveelt. Van spannende grotten tot unieke activiteiten op hoogte... wat kies jij vandaag, boven- of ondergronds?

Beleef unieke ondergrondse attracties

City Tour Valkenburg

Tijdens de City Tour Valkenburg krijg je in een half uur een uitstekende indruk van de sfeer van het Geulstadje en word je over alle bezienswaardigheden en attracties langs de route geïnformeerd. Vertrek vanaf de Geulpoort. Groepen kunnen op afspraak afgehaald worden.

Ook bovengronds zijn tal van top attracties te vinden

Amstel Gold Race Experience

365 dagen per jaar de Amstel Gold Race beleven. Dat kan in het Amstel Gold Race Experience. Dit innovatieve 'village départ' voor ware sport- en wielerliefhebbers ligt in de Plenkertstraat, aan de voet van de Cauberg. Amstel Gold Race Experience biedt onder andere fietsarrangementen, een echt wielercafé met museum, omkleedfaciliteiten en douches.

Valkenburg by night

Aan het eind van een enerverende dag duik je behaaglijk onder in de gezellige binnenstad, waar je in de vele restaurantjes, kroegjes en sfeervolle tentjes terecht kunt voor een stukje authentieke, Limburgse gezelligheid. Of ontdek een verborgen parel in de omliggende kerkdorpjes van Valkenburg. Wij hebben alvast een lijstje met culinaire tips voor je samengesteld.

Meer over Valkenburg