Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Boven- of ondergronds?

In Valkenburg is er voor ieder wat wils!

Een dagje uit in Valkenburg aan de Geul... sta vroeg op, want er is zoveel te doen! In Valkenburg vind je tal van top attracties waar je je geen minuut verveelt. Van spannende grotten tot sprookjesachtige pretparken... wat kies jij, boven- of ondergronds? Reserveer je bezoek aan horeca en attracties in Valkenburg in verband met de huidige omstandigheden.

Beleef unieke ondergrondse attracties

Tijdens de City Tour Valkenburg krijg je in een half uur een uitstekende indruk van de sfeer van het Geulstadje en word je over alle bezienswaardigheden en attracties langs de route geïnformeerd. Vertrek vanaf de Geulpoort. Groepen kunnen op afspraak afgehaald worden.

Ook bovengronds zijn tal van top attracties te vinden

365 dagen per jaar de Amstel Gold Race beleven. Dat kan in het Amstel Gold Race Xperience. Dit innovatieve village départ voor ware sport- en wielerliefhebbers ligt in de Plenkertstraat, aan de voet van de Cauberg. Amstel Gold Race Xperience biedt tal van fietsarrangementen, een echt wielercafé (museum), een groots theater, vergaderzalen, zwembad, omkleedfaciliteiten, douches en een sporthal.

Aan het eind van een enerverende dag duik je behaaglijk onder in de gezellige binnenstad, waar je in de vele restaurantjes, kroegjes en sfeervolle tentjes terecht kunt voor een stukje authentieke, Limburgse gezelligheid. Of ontdek een verborgen parel in de omliggende kerkdorpjes van Valkenburg.

Meer over Valkenburg

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website