Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Sprookjesbos

Gaan we vandaag boven- of ondergronds?

In Valkenburg is er voor ieder wat wils

Een dagje uit in Valkenburg aan de Geul... sta vroeg op, want er is zoveel te doen! In Valkenburg vind je tal van top attracties waar je je geen minuut verveelt. Van spannende grotten tot sprookjesachtige pretparken... wat kies jij vandaag, boven- of ondergronds?

Beleef unieke ondergrondse attracties

Citytour Valkenburg

City Tour Valkenburg

Tijdens de City Tour Valkenburg krijg je in een half uur een uitstekende indruk van de sfeer van het Geulstadje en word je over alle bezienswaardigheden en attracties langs de route geïnformeerd. Vertrek vanaf de Geulpoort. Groepen kunnen op afspraak afgehaald worden.

Ook bovengronds zijn tal van top attracties te vinden

Amstel Gold Race Wielrennen Peloton Voet Van Cauberg Valkenburg

Amstel Gold Race Xperience

365 dagen per jaar de Amstel Gold Race beleven. Dat kan in het Amstel Gold Race Xperience. Dit innovatieve 'village départ' voor ware sport- en wielerliefhebbers ligt in de Plenkertstraat, aan de voet van de Cauberg. Amstel Gold Race Xperience biedt onder andere fietsarrangementen, een echt wielercafé met museum, omkleedfaciliteiten en douches.

Kerststad Valkenburg 7

Valkenburg by night

Aan het eind van een enerverende dag duik je behaaglijk onder in de gezellige binnenstad, waar je in de vele restaurantjes, kroegjes en sfeervolle tentjes terecht kunt voor een stukje authentieke, Limburgse gezelligheid. Of ontdek een verborgen parel in de omliggende kerkdorpjes van Valkenburg. Wij hebben alvast een lijstje met culinaire tips voor je samengesteld.

Meer over Valkenburg