Detail

Amstel Gold Race Experience

De Amstel Gold Race Experience die uitgegroeid is tot de start- en finishlocatie voor de permanent bewegwijzerde Amstel Gold Race routes, heeft een gloednieuw onderkomen in het Shimano Experience Center, gelegen op Par’Course te Valkenburg aan de Geul. 

Als wielersportliefhebber is deze ‘village départ’ een walhalla voor je en is de nieuwe thuishaven van de Amstel Gold Race. 

De mogelijkheden die het Shimano Experience Center je kan bieden, zoals douche- en omkleedfaciliteiten, het plannen van een (individuele) route, een Shimano Service Center, de mogelijkheid om een high-end fiets te huren en te testen, het kunnen kopen van (vergeten) accessoires en wielerkleding maar ook services zoals een bikefitting gecombineerd met alle horeca faciliteiten, zorgen ervoor dat je van een unieke ervaring kunt genieten.

Wil je binnenkort fietsen in Zuid-Limburg? Dat kan vanuit de vernieuwde Amstel Gold Race Experience. Beleef de Amstel Gold Race, 365 dagen per jaar, bij de Amstel Gold Race Experience!

Wist je dat?

De Amstel Gold Race Experience heeft alles te bieden wat een wielerhart begeert. Je kunt bijvoorbeeld het ‘Like a pro’ arrangement bij de Amstel Gold Race Experience boeken.
Fietsen in wielerwalhalla Zuid-Limburg i.c.m. een totaalarrangement? Dan heeft de Amstel Gold Race Experience hetgeen dat je zoekt. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je vriendengroep, je relaties of je personeel!

Je hoeft alleen nog maar zelf te fietsen! Meer info op de website.

Openingstijden


Je kunt de website voor meer informatie raadplegen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Amstel Gold Race Experience. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!