Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Welterusten

en goedemorgen in gastvrij Valkenburg

Lekker slapen op de leukste adresjes. Wakker worden van het fluiten van de vogels, de gordijnen open trekken en zien dat de zon langzaam het landschap verwarmt. Je ruikt de koffie en vers gebakken broodjes. Dit is geen droom, maar overnachten in gastvrij Valkenburg aan de Geul!

Hotels & Pensions

Van centraal gelegen familiehotel tot luxe 4-sterren hotel en van klein pension tot knusse hotelkamer in het buitengebied, in Valkenburg kan het allemaal. Voldoende keuze voor iedereen!

Hotels & Pensions in Valkenburg

Kasteelhotels

Slapen als Doornroosje in een echt kasteel! Dat kan in een van de sprookjesachtige kasteelhotels in Valkenburg.

Kasteelhotels in Valkenburg

Bed & Breakfast

Persoonlijk worden opgehaald bij het station of heerlijke Limburgse vlaai aangeboden krijgen bij aankomst. De gastvrouw of -heer weet precies waar de leukste restaurants zitten en kan honderduit vertellen over het B&B-pand. Na een heerlijk ontbijt vertrek je uitgerust. Dat zijn B&B's in Valkenburg!

bed & Breakfast's in Valkenburg

Vakantiewoningen & Appartementen

Op zoek naar leuke, bijzondere, gezellige, gastvrije en vaak voordelige adressen om je vakantie door te brengen? Bekijk dan het aanbod van vakantiewoningen en appartementen in Valkenburg aan de Geul!

Vakantiewoningen & appartementen

Bungalowparken

Schitterend en centraal gelegen in het Limburgse heuvellandschap bieden de bungalowparken in de regio Valkenburg comfort, luxe en vooral prachtige vergezichten! Dat betekent puur genieten!

Bungalowparken in Valkenburg

Campings

Valkenburg aan de Geul, centraal gelegen in Zuid-Limburg, is al ruim 150 jaar één van de meest geliefde vakantieoorden van Nederland. Zeker ook voor kampeerders! Naast een stadscamping zijn hier ook rustig gelegen campings te vinden in de kernen rondom Valkenburg. Ook zijn er campings voor de hele familie met speciale kinderanimatie.

Campings in Valkenburg

Boerderijcampings

Logeren op een boerderijcamping betekent: gemoedelijkheid, rust en ruimte. Het is een ideale plek voor verenigingen, families, schoolkampen en andere groepen. Voor kinderen is het een onvergetelijke ervaring om op een vakantieboerderij te zijn. Ze kunnen van dichtbij ervaren hoe het is om de paarden, pony's of kalfjes te verzorgen.

Boerderijcampings in Valkenburg

Meer over Valkenburg

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website