Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

MAASVALLEI 21LORES

Verleden vervlochten met de Maas

Hallo, RivierPark Maasvallei

In wandelpas of fietstrap de historische steden en markante dorpen van Nederland én België ontdekken in dit nieuwe grensoverschrijdende natuurgebied. Met daarbij een mix van oude stroomgeulen, dijken, afgesneden meanders, uiterwaarden en unieke fauna en flora. Met de tips op deze webpagina voelen jullie je echte vips!

+2
Rivierpark Maasvallei Mensen Op Fiets En Wandelen Bij Water
Rivierpark Maasvallei Paarden In Water
Rivierpark Maasvallei Water Vanuit Weiland Kerk Op Achtergrond
Rivierpark Maasvallei Mensen In Boot Met Eendjes Op Voorgrond

Welkom in het RivierPark Maasvallei

Pak je fiets, trek je wandelschoenen aan en ontdek het Rivierpark Maasvallei!

Wandelroute van het jaar 2021

5 tips om RivierPark Maasvallei te beleven als vips

Wouterroosenboom Maasvallei0243

Ode aan de Maas

Dit jaar staat het thema 'Ode aan het Landschap' nationaal onder de aandacht. In Limburg brengen we een ode aan de Maas. De Maas maakte Limburg: letterlijk. Zij vormde met haar gekronkel en vruchtbare afzettingen het beeldschone Limburgse landschap. Breng ook een ode aan de Maas en bezoek in 2021 een van de activiteiten.

Basiliek Sittard En Mariapark Close Up

Savoir vivre in Sittard

Must-see steden-tip! Breng eens een bezoekje historisch Sittard en vergaap je aan de middeleeuwse architectuur, bijzondere kerken en schitterende herenhuizen. En plof neer op een van de vele terrassen. Savoir vivre pur sang.

Banner Maasroute

Tip: Fietsen langs de Limburgse Maasroute

Ontdek samen met deze kaart Limburg langs de Maas: van Maastricht, dwars door de nieuwe natuur van RivierPark Maasvallei, langs de verrassende Maasplassen tot aan Nationaal Park de Maasduinen. Neem onderweg een rustmoment bij de enorme kunstwerken die speciaal voor Maasfietsers langs de route zijn geplaatst! 

Ga voor uniek!

Deze 3 natuur hotspots vind je op geen enkele andere plek:

#rivierparkmaasvallei

Voel jij je een kei in RivierPark Maasvallei? Laat dat goddelijke gevoel zien op foto en deel die met ons via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.