L'Appetito Gran Gusto

L'Appetito Gran Gusto

Niet één Italiaans restaurant, maar twee Italiaanse restaurants vlak naast elkaar. Het ene restaurant heeft een uitgebreide Italiaanse menukaart en het andere restaurant is met name gespecialiseerd in verse steenoven pizza’s. 

Wil je meer weten over het ontstaan van L’appetito Gran Gusto of L’appetito in ’t Bakhoes en waarom je hier heerlijk Italiaans kunt eten?

L’Appetito Gran Gusto
De oude Limburgse carréboerderij is prachtig verbouwd en ingericht met oude meubels, lampen en andere gebruiksvoorwerpen waarvan je niet meer wist dat ze bestonden. 

De inrichting vormt een perfect geheel met de hoge houten spanten, eeuwenoude balken en gele mergelmuren. Binnenkomen bij L’Appetito Gran Gusto is weten: 'Hier kom ik zeker terug!' Lekker uiteten in een Italiaans restaurant in de buurt van Maastricht? L’Appetito Gran Gusto!

Een stukje Italië in Zuid-Limburg, dat vind je bij l’Appetito Gran Gusto. Binnen, maar ook buiten op het heerlijke terras op de cour van de boerderij. De oude mergelmuren, het vakwerk en de plataan vormen de perfecte entourage voor een onvergetelijke middag of avond.

L’Appetito In 't Bakhoes
Het ‘bakhoes’ ligt midden in de tuin van een eeuwenoude carréboerderij in het Limburgse Heuvelland. Hier worden lekkere pizza’s bereid in de oude open bakoven. Het spektakel van het houtvuur moet je gezien hebben. 

En geproefd: in de sfeervolle ambiance van het bakhoes is het volop genieten van de ambachtelijk bereide pizza’s. Wil je ergens een heerlijke pizza gaan eten? Kom dan naar L’Appetito In ’t Bakhoes in Sint Geertruid vlakbij Maastricht, Valkenburg en Heerlen. Je kunt de pizza’s ook bestellen en afhalen.
+16

Openingstijden


Woensdag t/m vrijdag van 17.00-22:00 uur geopend.
Zaterdag en zondag van 12:00-22:00 uur geopend.
Maandag en dinsdag: gesloten.

Raadpleeg de website voor meer informatie betreffende de menukaart.

Toegankelijkheid


Het restaurant en het terras zijn bereikbaar met een rolstoel. Er is een gehandicaptentoilet aanwezig.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar L'Appetito Gran Gusto. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!