Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Genieten van bier en plezier

Limburgse gezelligheid, beleving én proeven

Bier en ontspanning gaan uitstekend samen tijdens een aantal jaarlijks terugkerende evenementen op de activiteitenkalender van Zuid-Limburg.

Top 3 jaarlijks terugkerende bierevenementen

1

De Hopoogstfeesten

De traditionele hopoogst in Reijmerstok. De Hopsoogstfeesten van de Bierbrouwerij de Gulpener vinden op de tweede zondag van september plaats. Naast het proeven van allerlei lekkers, kun je ook een wandeling maken langs de hopvelden.

lees meer
2

Oktoberfeest Heerlen

Trek je dirndl of lederhosen maar uit de kast, want in Heerlen vindt begin oktober ieder jaar het Oktoberfeest plaats! Eind september/begin oktober vindt het Oktoberfeest in Heerlen plaats.

lees meer
3

Oktoberfeest Sittard

Het Oktoberfeest in Sittard: elk najaar staat Sittard zes dagen lang in het teken van verbroedering, Duitse & Limburgse folklore én bier. Het festijn vindt plaats op diverse locaties in het centrum. Dit jaar vindt het Oktoberfeest Sittard plaats in het eerste weekend van de herfstvakantie. Tickets zijn verkrijgbaar in de Visit Zuid-Limburg Shop in Sittard.

lees meer

Meer bier

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website