Amstel Gold Race 18 april

Zondag 18 april is de Amstel Gold Race. Houd rekening met verkeersmaatregelen rondom Valkenburg, Geulhem, Bemelen en Berg en Terblijt. Het parcours is afgesloten en niet toegankelijk voor publiek. Bekijk de details.

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.

Valkenburg Cauberg MTB-route

Valkenburg Cauberg MTB-route

Voor een pittige mountainbiketocht door een prachtig gebied ben je in Valkenburg op de juiste plek. Het gebied is groen, schilderachtig en vol steile hellingen en sportieve beklimmingen, die leiden tot een ongeëvenaard uitzicht over de prachtige dalen in het Zuid-Limburgse heuvelland en over de pittoreske dorpjes Sibbe en Schin op Geul. Omdat deze mountainbikeroute deel uitmaakt van een weids knooppunt van routes door heel Zuid-Limburg, is het eenvoudig om de route vanuit Valkenburg naar je eigen smaak uit te breiden. Bovendien is deze route prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Let op: deze MTB-route heeft momenteel een tijdelijke omleiding in het Polferbos in verband met werkzaamheden. In Valkenburg is de keuze aan gezellige cafeetjes en terrasjes enorm, dus na je inspanning is het eenvoudig om weer heerlijk te ontspannen met een lekker speciaalbiertje. Deze MTB-route is mede mogelijk gemaakt door Landal Cauberg Valkenburg. 

Start- en eindpunt


Landal Kasteeldomein de Cauberg, Cauberg 29, Valkenburg

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


31,5 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld, classificatie rood
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

Tips voor onderweg

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt