Valkenburg Cauberg MTB-route

Valkenburg Download deze route

Valkenburg Cauberg MTB-route

Valkenburg Mountainbikeroute 29,4 km Gemiddeld
Voor een pittige mountainbiketocht door een prachtig gebied ben je in Valkenburg op de juiste plek. Het gebied is groen, schilderachtig en vol steile hellingen en sportieve beklimmingen, die leiden tot een ongeëvenaard uitzicht over de prachtige dalen in het Zuid-Limburgse heuvelland en over de pittoreske dorpjes Sibbe en Schin op Geul. Omdat deze mountainbikeroute deel uitmaakt van een weids knooppunt van routes door heel Zuid-Limburg, is het eenvoudig om de route vanuit Valkenburg naar je eigen smaak uit te breiden. Bovendien is deze route prima bereikbaar met het openbaar vervoer. In Valkenburg is de keuze aan gezellige cafeetjes en terrasjes enorm, dus na je inspanning is het eenvoudig om weer heerlijk te ontspannen met een lekker speciaalbiertje.

Overzicht

Start- en eindpunt

Oosterbergvoetpad , 6301 Valkenburg, Netherlands

Soort route

Mountainbikeroute

Afstand

29,4 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Tips voor onderweg!

  • Cycle Center Tweewielerverhuur

    Belevenis op twee wielen! Verhuur van hybride, ATB, racefiets, tandem, step, hybride, E-solex, e-bike, (snor-) scooter of Vespa te huur met mooie routes en leuke arrangementen! 
    Meer info

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website