Detail

Amstel Gold Race 365 - Lus 2

Laat jij je niet afschrikken door steile beklimmingen, zoals de Cauberg, Gulpenerberg en Vaalserberg? Volg dan de sporen van de profs op de Amstel Gold Race-Lus 2. De routebordjes leiden je langs de beroemdste Zuid-Limburgse attracties en plaatsjes, van de bossen en vergezichten tot de kern van Valkenburg en het Drielandenpunt in Vaals. Met deze 110 kilometer lange wielrenroute rij je langs alle prachtige bezienswaardigheden die je in april op tv ziet, bijvoorbeeld vanaf Valkenburg, (Par'Course), Vaals of een van de legio andere geschikte startpunten.

Bekijk ook de routes van lus 1, lus 3 en lus 4 en fiets alle routedelen van de Amstel Gold Race.

Start- en eindpunt


Amstel Gold Experience, De Leeuwhof 2 te Valkenburg a/d Geul

Soort route


Wielrenroute

Afstand


110,1 km

Moeilijkheidsgraad


Heel moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

Tour de Frans

Frans Bauer heeft samen met Mariska de Zuid-Limburgse heuvels waaronder de Cauberg en het Drielandenpunt onveilig gemaakt op de wielrenfiets!
Bekijk video

Cycle Center Tweewielerverhuur

Cycle Center Tweewielerverhuur

Belevenis op twee wielen! Verhuur van hybride, ATB, racefiets, tandem, step, hybride, E-solex, e-bike, (snor-) scooter of Vespa te huur met mooie routes en leuke arrangementen!
Lees verder

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt