Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Amstel Gold Race-Lus 2 Zuid-Limburg

Amstel Gold Race-Lus 2 Zuid-Limburg

Laat jij je niet afschrikken door steile beklimmingen, zoals de Cauberg, Gulpenerberg en Vaalserberg? Volg dan de sporen van de profs op de Amstel Gold Race-Lus 2. De routebordjes leiden je langs de beroemdste Zuid-Limburgse attracties en plaatsjes, van de bossen en vergezichten tot de kern van Valkenburg en het Drielandenpunt in Vaals. Met deze 110 kilometer lange wielrenroute rij je langs alle prachtige bezienswaardigheden die je in april op tv ziet, bijvoorbeeld vanaf Valkenburg, (Par'Course), Vaals of een van de legio andere geschikte startpunten.

Bekijk ook de routes van lus 1 en lus 3 en maak de Amstel Gold Race compleet! 
Amstel Gold Race-Lus 2 Zuid-Limburg - Foto 0
Amstel Gold Race-Lus 2 Zuid-Limburg - Foto 1
Amstel Gold Race-Lus 2 Zuid-Limburg - Foto 2
Amstel Gold Race-Lus 2 Zuid-Limburg - Foto 3

Start- en eindpunt


Amstel Gold Experience, De Leeuwhof 2 te Valkenburg a/d Geul

Soort route


Wielrenroute

Afstand


109,6 km

Moeilijkheidsgraad


Heel moeilijk

Tour de Frans

Frans Bauer heeft samen met Mariska de Zuid-Limburgse heuvels waaronder de Cauberg en het Drielandenpunt onveilig gemaakt op de wielrenfiets!
Bekijk video
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

Tips voor onderweg

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt