Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Top 7 leukste winkeladresjes

Iets nieuws ontdekken? Dan wil je dit niet missen!

Onze favorieten op een rij. De leukste winkeladresjes die je niet wilt missen. Breng een bezoek aan een van deze shops en je verblijf in Zuid-Limburg is zeker geslaagd!

De leukste winkels op een rij...

1

Wollstreet Sittard

Breien en haken is hot! Wat is er immers leuker dan zelf een warme sjaal, stoere muts, trendy trui of lief kraamcadeau te maken? Daarvoor vind je alles in dé winkel voor breigarens: Wollstreet in Sittard.

lees meer
2

Eyserhalte in Eys

Midden in de heuvels tussen Eys en Wittem ligt delicatessenzaak Eyserhalte. Hier draait alles om smaakbeleving: een ongeëvenaarde beleving van eerlijke culinaire producten uit Limburg.

lees meer
3

Vino Vidi Vici

Wijn drinken is lekker en leuk, wijn drinken is een keuze. Maar, welke wijn is lekker? De duurste wijn, de mooiste fles of de wijn met de meeste alcohol? Bij Vino Vidi Vici in Valkenburg bepaalt de bezoekers wat lekker is! Ontdek je eigen smaak. Dit doet je, heel simpel, door eerst de wijnen te proeven. Bij Vino Vidi Vici kun je alle wijnen in de zaak zien, ruiken, proeven én aanraken! Uniek in Limburg!

lees meer
4

Pearl Izumi Factory Store

Het hele jaar door voordelige prijzen... Ride, Tri(athlon) & run! Bij de PEARL iZUMi Factory Store in Valkenburg vind je een breed assortiment aan overjarige fiets/ en hardloopkleding, schoenen en accessoires van PEARL iZUMi & Shimano. Met kortingen variërend van 30 tot 70%!

lees meer
5

Flower Composer Orbons in Heerlen

Orbons bestaat sinds 1978. Rob is geen bloemist in de ware zin van het woord, maar noemt zichzelf 'Flower Composer'. Meerdere malen werd Rob – Florale Vormgever - Limburgs kampioen. Neem een kijkje in de fascinerende wereld van 'Flowercomposer Orbons' en laat je verrassen door de florale vormgeving en cadeau artikelen.

lees meer

Meer funshopping

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website