Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Home & Living

Kijk eens daar in die etalage!

Maak van je huis een thuis. Kies daarvoor meubels en accessoires die jouw persoonlijkheid uitstralen en je een veilig en geborgen gevoel geven. Zo creëer je een thuis waar je heerlijk in woont en waar familie en vrienden met plezier op bezoek komen. Zuid-Limburg is met uitstek de plek waar je mooie, bijzondere spullen voor je interieur vindt. Handgemaakt, tijdloos, duurzaam, opgeknapt, antiek of modern. Wat je smaak ook is, je vindt het in het uiterste zuiden. Laat je inspireren!

Ontdek de leukste winkels

Adelheid Antiek

Een begrip in Zuid-Limburg en regio Aken is Adelheid Antiek in Heerlen. In deze antiekwinkel verkoopt eigenaresse Adele antiek, brocante en curiosa van merken als Ashleigh & Burwood, Queen Ann en Mechels. Voor Adele betekent antiek maar een ding: mooi oud is niet lelijk. Ze heeft dan ook veel keus: houtsnijwerken, leeuwenkoppen, gietijzeren beslag en glas in lood. Bijzonder is ook haar eigen lijn Adelheid Nostalgia: unieke producten die ze zelf maakt.

Lees meer

Mooi zo

Het assortiment van sfeerwinkel Mooi Zo is veelzijdig en verandert met de seizoenen. Hier in Valkenburg kun je je echt laten verrassen door de fraaie woonaccessoires die je doen glimlachen. En elke week komen er weer nieuwe trendy accessoires bij. Volgens de bewoners van het knusse dorp een adres dat je zeker niet mag missen als je met iets leuks thuis wil komen.

Lees meer

Woonboulevard

De Woonboulevard in Heerlen mag zich de grootste van Europa noemen. De 50 speciaalzaken voor huis, tuin en vrije tijd staan voor 120.000 m2 winkelplezier. De nadruk ligt natuurlijk op wonen en dat beleef je hier in de ruimste zin van het woord. Volg workshops over het indelen van je huis. Zoek een designerstoel die de eyecatcher van je woonkamer wordt. Of vraag advies aan een interieurontwerper.

Lees meer

Meer funshopping

Zin in een dagje of weekend shoppen in de leukste brocante winkels van Limburg? Volg dan de brocante route!

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website