Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Gifts & Gadgets

Verwen jezelf, verras een ander

Het aanbod van leuke hebbedingen, stoere gadgets, mooie geschenken en unieke cadeaus is in Zuid-Limburg eindeloos. Elk dorp en elke stad heeft zo zijn eigen plekje dat een glimlach op je gezicht tovert. Neem de tijd om in de etalages te kijken en loop binnen om ook het achterste winkelrek een blik te gunnen. Want zo word je pas echt verrast door het onbekende en kun je genieten van al het moois. Iets leuks gezien? Verwen jezelf of iemand die je liefhebt met een uniek cadeau.

Ontdek de leukste winkels!

Mingels

Het motto van woon, kook en cadeauwinkel Mingels in Gulpen luidt: Voor als het mooi mag zijn en als het goed moet! Hier ben je dus op het goede adres voor een cadeau van goede kwaliteit. Kies uit bekende merken als Riverdale, Zack en Wesco.

Lees meer

Rousseau Chocolade

Familiebedrijf Rousseau Chocolade maakt al 45 jaar een ruim assortiment chocolade-artikelen en verkoopt deze in 15 winkels van Venray tot Gulpen. Het bekendst zijn de heerlijke pindarotsjes of truffels in verschillende smaken. Met de chocolade die gemaakt is volgens geheime receptuur verrast u elke chocoholic.

Lees meer

Caro Design

Bij Caro design in Heerlen vind je het perfecte cadeau voor ieder budget. En als je er niet uitkomt, is er altijd iemand voor een goede cadeautip. Het is een lust om eens een kijkje te nemen in deze knusse winkel vol met snuisterijen, woonartikelen, schilderijen, klokken, beelden en fotolijsten in een romantische sfeer.

lees meer

Meer funshopping

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website