Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn weer volledig open. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Met een groep er op uit

Ontdek Valkenburg samen!

Valkenburg samen met een gehele groep ontdekken, is natuurlijk altijd leuker dan alleen.

Groepsarrangementen

Stadswandeling Valkenburg

Een bijzondere wandeling door de historische binnenstad. Ontdek onder leiding van de VVV gids de mooiste plekjes en laat je verleiden door het verleden en het heden. Valkenburg aan de Geul een stad met bijzondere verhalen.

meer informatie

Rondleiding Romeinse Katakomben

Museum Romeinse Katakomben: beleef het verborgen Rome in een ondergronds labyrint! Een bezoek is een onvergetelijke belevenis.

meer informatie

TIP Zuid-Limburg

Al 10 jaar uniek in Zuid-Limburg: bij TIP Zuid-Limburg vinden klanten een groot en leuk aanbod van activiteiten in Zuid-Limburg, met als specialiteiten unieke en verrassende programma's in en rondom de grotten van Valkenburg. Zoals het grotbiken, avontuurlijke grottentochten, survivalprogramma's, fotospeurtochten door Valkenburg en het populaire mergelcarven in de grotten van Valkenburg.

Lees meer

Meer over Valkenburg

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website