Detail

Wij zijn Valkenburg

Geulpoort Centrum, Bogaardlaan 1
Valkenburg
Wij zijn Valkenburg is dé aanbieder van groepsactiviteiten en zakelijke arrangementen in het Zuid-Limburgse Valkenburg. De medewerkers bieden je één overzichtelijk platform, waar je terecht kunt voor leuke ideeën dat het Geulstadje te bieden heeft. 

Omdat Wij zijn Valkenburg partnership afspraken met mooie en kwalitatieve activiteiten en locaties in Valkenburg gemaakt heeft, is het mogelijk om een divers, uniek en passend programma voor groepen in alle soorten en maten aan te bieden. 

Een activiteit, een dagvullend programma of zelfs meerdere volledig verzorgde dagen, Wij zijn Valkenburg staat voor je klaar!

Wist je dat?

Naast advies voor een optimale invulling van je wensen, fungeert Wij zijn Valkenburg tevens als gastheer tijdens je verblijf. De medewerkers nemen je mee in het échte Valkenburg!
Laat je verrassen door de locals en geniet van de veelzijdigheid. Met extra gemak en service vanuit het stadje waar het toerisme geboren is.
+3

Openingstijden


Je kunt eenvoudig de gewenste activiteiten boeken, waarbij persoonlijk contact en tips en advies op maat vanzelfsprekend zijn. Wij zijn Valkenburg willen als organisator je alles zo makkelijk als mogelijk maken.
Mooie, leuke en spannende plekjes van Valkenburg zijn gebundeld, hierdoor wordt er altijd een goede keuze gemaakt.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Wij zijn Valkenburg. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!